Navigáció: Kezdőlap / Erdélyi hírek / Tisztelt Erdélyi Magyarok

Tisztelt Erdélyi Magyarok

Hamarosan választások lesznek Magyarországon, amelyen nektek is jogotok van részt venni. Záporoznak az ellenérvek, hogy miért ne szavazzatok. De azt kell tudni, hogy ezek csupán a gyávák és a gerinctelenek ellenérvei, akik erkölcstelen húzásaikkal úgy elbaszták a renoméjukat nálatok, hogy már teljesen reszketnek attól, hogy ti is urnához járulhattok.

Reszketnek, mert már nem tudnak befolyásolni, nem tudnak lebutítani. És az általatok létrejött gazdasági előnyöket sem élvezhetik majd. Reszketnek, mert tudják, hogy amit ők csinálnak csupán egy hattyú utolsó haláltánca.

Kik is ők valójában. A bolsevik baloldali elit. Mert mi érdeke lenne politizálni annak, aki ebből semmilyen hasznot nem húz? A válasz semmi.

És a baloldal reszket, mert tudja, hogy az Erdélyi, Felvidéki, Délvidéki vagy éppen a diaszpórában élő magyar a FIDESZ-KDNP vagy a JOBBIK jelöltjeire fog szavazni.

És tisztában vannak azzal is, hogy az így sebtében egy kalap alá hozott Gyurcsány-Bajnai-Mesterházi nagykoalíció is csak Szalmaláng az esőben.

Tisztelt Erdélyi Magyarok, Székelyek!

Én nem kérek tőletek mást csak azt, hogy tegyétek a dolgotokat és éljetek azzal a lehetőséggel, amit az élet és az Isten nektek megadott.

Tisztelettel:
Bencze Attila Az Erdélyi Autonómia Oldala szerkesztője

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére