Navigáció: Kezdőlap / Szórakozás / Szívbôl énekelnek, ezért maradtak évtizedek óta a piacon

Szívbôl énekelnek, ezért maradtak évtizedek óta a piacon

A Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal meghívására tegnap Marosvásárhelyen koncertezett a ’70-es, ’80-as években igen népszerû hollandiai BZN együttes. Anny Schilder és Jan Keizer házaspárt a koncertet megelôzôen a hivatalban Claudiu Maior fogadta, majd rövid sajtótájékoztatót tartottak. A fellépést a nôk napja alkalmából szervezte a hivatal.

Jan Keizer elmondta, örömmel jöttek Marosvásárhelyre, nagyon szép a város, és férfiként büszke, hogy hölgyeknek énekelhetnek, jó látni, hallani azt, hogy annyi év után szeretettel fogadják ôket az emberek, és az elôadások után is hosszú tapssal jutalmazzák a zenekedvelôk a fellépéseiket. Újságírói kérdésre elmondták, hogy a Kék szem (Blue eyes) slágerüket leányuknak dedikálták, ezért is adják elô mindig olyan szeretettel.

A Népújság arra volt kíváncsi, hogyan sikerült pályán maradniuk több évtizeden keresztül, hiszen azóta generációk nôttek fel, és a zenei ízlés is igen megváltozott. Jan Keizer elmondta, nagyon nehéz munka, hiszen sokat kell próbálni a zenészekkel együtt, de imádják, amivel foglalkoznak. Kialakítottak egy sajátos stílust és mindegyik számuk más- más, ezért, bár rég szerezték, ezt a sokszínûséget próbálják meg átadni a közönségnek. S mivel szívbôl énekelnek, az átjön, és ezt kedvelik a rajongók is, akik évtizedek óta kitartanak mellettük.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére