Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / A Szászrégen és vidéke szerkesztősége az Olvasóink írják című rovatba véleményüket várja az alábbi kérdésre:

A Szászrégen és vidéke szerkesztősége az Olvasóink írják című rovatba véleményüket várja az alábbi kérdésre:

2014 augusztusától újabb rovatokkal bővítjük a Szászrégen és vidéke lapot. Havi rendszerességgel beszámolunk majd az önkormányzati ülésekről (Munkában a városi tanács) riportsorozatot közlünk a tanács RMDSZ-es képviselőivel (Önmagunkról – egy csésze tea mellett), bemutatjuk a szászrégeni és vidéki körzeteket (Közösségünk szolgálatában), ugyanakkor kikérjük olvasóink véleményét a tanács és választottjaink munkájáról, a lakosság gondjairól (Olvasóink írják).
Ami az Olvasóink írják című rovatot illeti, ebben azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhető nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztőségünk nem vállal felelősséget az üzenetek tartalmáért. Ezzel kapcsolatosan a következő kérdéseket tesszük fel:
Mennyire ismerik a városi tanács és ezen belül a RMDSZ tanácstagok munkáját? Meg vannak elégedve a városi tanács tevékenységével?

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhető nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztőségünk nem vállal felelőséget az üzenetek tartalmáért.
Nem kötelező feltüntetni nevüket – esetleg keresztnevet és/vagy életkort és/vagy végzettséget közöljenek.

Kérdéseiket, javaslataikat, észrevételeiket július 24-ig a: fandras59@yahoo.com e-mail címre várjuk.

-Egy másik felhívásunk a II. Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozatra vonatkozik. A program kialakítása végett várjuk javaslataikat: milyen tevékenységeket szeretnének, kivel szeretnének találkozni, mi volt jó és kevésbé jó az tavalyi rendezvényen.

Kérdéseiket, javaslataikat, észrevételeiket a e-mail címeken várjuk:

fandras59@yahoo.com
regen_rmdsz@yahoo.com ,
nagyandras58@yahoo.com ,

 

Fábián András – népújság –

 

 

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére