Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Szászrégeniek, menjetek szavazni!

Szászrégeniek, menjetek szavazni!

Nem, nem fogom leírni, hogy kire, hisz ennek a bejegyzésnek nem az a célja, s mindenki arra teszi a pecsétet, akire akarja, viszont szavazni úgy gondolom mindannyiunknak kutya kötelessége.

Betöltötted a 18 életévet? Van érvényes személyi igazolványod? Román állampolgár (is) vagy? Akkor ne hezitálj!
Vasárnap tiszteld meg saját magad annyival, hogy elmész szavazni! Az egész kb. 10 percedbe kerül (külföldön pár száz kilométert megtesznek, s órák hosszat várakoznak egy voksért!!!), s mellesleg szép időre is számíthatunk, így az egészségednek sem árt egy kis mozgás, nem beszélve arról, hogy egyesek akár papucsban is szavazhatnak, oly közel laknak a szavazó körzetekhez.

Az első forduló eredményei megyénként!

Az első forduló eredményei megyénként!

Az elmúlt napokban, hetekben láthattuk, hogy egyesek milyen ocsmány cselekedetekre képesek annak érdekében, hogy csúcsra érjenek, s az oly kedvelt „magyar érdekeket” védő szövetség is többször megmutatta, hogy mennyire egy gerinctelen banda, s képesek lennének olyan személyekkel szövetkezni, mint pl. Vadim Tudor. Tisztelet a kivétel. Nem azt mondom, hogy minden RMDSZ-es ezt tette, viszont fentről jött az utasítás…

Kedves nyugdíjasok! Ha Önök azt gondolják, hogy a havi jövedelmük biztonságban lesz egy diktatórikus országban, akkor nagyon tévednek! Igen, jól hallották. A vasárnapi eredmények erről döntenek. Mégis az Önök nyugdíja honnan származik? Elmondom: gyerekeiktől! Ne csodálkozzanak, ha velük mostanság csak telefonon beszélgethetnek (hisz külföldre menekültek a szebb jövő érdekében). Aki meg itt maradt az véres verejtékkel küzd, hogy lakását, tulajdonát ne vegye el az állam, az adó be nem fizetése miatt. Nem, nem adócsalók. Egyszerűen csak a 16 óra napi munka nem elegendő, hogy az állambácsi kívánságait teljesítsék.

Kedves fiatalok! Tényleg azt gondoljátok, hogy ez titeket nem érint? Dehogynem. Ha az elkövetkezendőkben valamilyen akadályba ütköztök, s emlegetitek a rendszert, akkor azt csak akkor tehetitek, ha 2014 november 16-án voltatok szavazni. Hogy miért? Azért mert a voksotok által legalább tettetek valamit, hogy a rendszer jobb legyen!
Ellopják a mobiltelefonod? Kitámadnak az utcán? Megszólítanak az utcán, hogy ne beszélj a saját anyanyelveden? Kórház várótermében órák hosszat vársz arra, hogy törött kezed gipszbe tegyék?
Egyik jelölt sem garantálja 100%-ban, hogy ez nem fog megtörténni az elkövetkezendő öt évben, viszont remény mindig van, s kell, hogy legyen. A kezetekben a döntés! Mi legyen? Tárt karokkal várjuk a jövőt, vagy teszünk is érte valamit?

„Engem nem érdekel, én megyek külföldre!” Menekülsz? Külföldről majd hova fogsz menekülni? Külföld külföldre? Ne légy önző! Gondoskodj szeretteid sorsáról, azokról akik úgy döntöttek, hogy itthon maradnak! Az általad majd családodnak hazaküldött pénz is kerülhet nem megfelelő személyek kezébe! S ha hiszed, ha nem, ez is vasárnap dől el! Szóval menj te is szavazni!

Egy szó, mint száz. Vasárnap, november 16-án, sorsunk a kezünkbe!

Szászrégeniek, menjünk szavazni!

Íme a lista, hogy hol szavazhatunk:

http://www.primariareghin.ro/fileadmin/editorimages/doc/Doc_2014/Alegeri_P/Delimitare_sectii_votare.pdf

A szerző milan

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére