Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Városi rövid hírek

Városi rövid hírek

Tûzeset

Pénteken este egy szászrégeni pizzázóban ütött ki tûz. A helyszínre a régeni tûzoltókat, illetve a rohammentô-szolgálatot riasztották. A tûz valószínûleg a nem megfelelô állapotban lévô kémény miatt keletkezett.

Zsarolásért vették ôrizetbe a rendôrök

Egy 18 éves szászrégeni fiatalembert kedden zsarolás gyanújával vettek ôrizetbe a rendôrök, akik a gyanúsítottat tetten érték, amint egy kiskorút fenyegetésekkel kényszerített egy bizonyos pénzösszeg átadására. A rendôrséget kedden reggel értesítették arról, hogy három fiatal hétfôn megpróbált megzsarolni egy 17 éves beresztelki fiút, akit tettlegességgel fenyegettek meg. Mivel az áldozatnál nem volt pénz, azt követelték tôle, hogy másnap adjon át 50 lejt. Kedden a rendôrök tetten érték a gyanúsítottat, aki ellen letartóztatási parancsot kértek. Az ügyben folyik a nyomozás.

Forgalomból törölt jármû
A szászrégeni rendôrség a Pandúrok útján megállította a 49 éves G. M. által vezetett Mercedes márkájú személygépkocsit. A Lengyelországban bejegyzett és tavaly februárban a forgalomból törölt gépkocsival való közlekedés miatt az illetô nevére bûnügyi dossziét nyitottak.

Elkobzott faanyag
A petelei, marosfelfalui és görgényoroszfalui rendôrôrs munkatársai tegnap három férfit azonosítottak, akik szekéren négy és fél ûrméter faanyagot szállítottak. Mivel a faanyag származását bizonyító dokumentumokkal nem rendelkeztek, bírságot fizettek, valamint a közel 400 lej értékû faanyagot elkobozták, melyet átadtak az erdôgondnokságnak.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére