Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Őrizetben a régeni rabló

Őrizetben a régeni rabló

Minősített rablással és lopással gyanúsítanak a szászrégeni rendőrök egy 44 éves helyi nőt, aki szexuális szolgáltatásokat ígért férfiaknak, hogy aztán meglopja, illetve kirabolja őket.

Szerdán egy szászrégeni férfi tett panaszt a város rendőrségén. Beszámolt arról, hogy egy nappal korábban egy ismeretlen nő a Só utcában leszólította, és szexuális szolgáltatásokat ajánlott neki bizonyos pénzösszeg ellenében. A férfi ráállt, elment a nővel, aki egy lakásban alkoholos italokkal kínálta, amitől később rosszul érezte magát, s amikor hazafelé ment, eszméletét vesztette. Amikor magához tért, azt tapasztalta, hogy hiányzik 1700 leje, a személyazonossági iratai és egy mobiltelefonja.

A rendőrök a nyomozás közben kiderítették, hogy augusztus 27-én a gyanúsított nő egy másik férfinak a lakására ment el hasonló ürüggyel, onnan 3200 lejt lopott el. A rendőrök a nyomozati anyag és a bizonyítékok alapján előzetes letartóztatásba helyezték a szászrégeni 44 éves gyanúsítottat, majd előállítják a szászrégeni bíróságon, javasolva az előzetes letartóztatásba helyezés elrendelését.

Bakó Zoltán
székelyhon.ro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére