Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Március 15-e Szászrégenben

Március 15-e Szászrégenben

A római katolikus templomkertben …
Szászrégenben az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére szervezett központi ünnepségre – március 15-én, kedd délután 3.00 órai kezdettel -, a római katolikus templomkertben, a Petőfi szobor előtt kerül sor.
A jelenlevőket a városi fúvószenekar fogadja. Balla Árpád római katolikus plébános köszöntő beszéde után helybéli diákok az alkalomhoz illő verseket és dalokat adnak elő. Nagy András polgármesterjelölt, az RMDSZ szászrégeni szervezetének elnöke tart ünnepi beszédet, melyet a F. B. Gimnázium diákjainak műsora követ. Demeter József református lelkipásztor áldását követően kerül sor a koszorúzásra és a himnuszaink eléneklésére.
A szervezők – a helyi RMDSZ és a Humana Regun Egyesület -, minden ünnepelni vágyott szeretettel vár a rendezvényre.
… és a művelődési házban
2016. március 15-én, kedden délután 6.00 órai kezdettel a Humana Regun Egyesület szervezésében kerül sor a Szabadság című előadásra. A Művelődési Ház nagytermében fellépnek a Szászrégeni L. B. Technológiai Líceum Kéknefelejcs, a F. B. Gimnázium Gyöngyvirág, a görgényüvegcsűri Csalogány, a kisfülpösi Verőfény, a marosfelfalusi Bíborka néptánccsoportok, a Ház Csim-Bumm Ifjúsági- és Gyermekszínjátszó csoportja. Szaval Barabás Zalán, énekel Bondor Anna-Renáta és Virginás Árpád. A rendezvény a Himnusszal zárul.

Fábián András

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére