Navigáció: Kezdőlap / Erdélyi hírek / Az RMDSZ irányítása alatt levő Transindex.ro a népszavazás bojkottjára szolít fel

Az RMDSZ irányítása alatt levő Transindex.ro a népszavazás bojkottjára szolít fel

Az erdélyi magyarságot balliberális eszmékkel fertőző Transindex.ro korábban Kelemen Hunor tulajdona volt, a mostani tulajdonosa Kelemen Attila Ármin , aki pár éve Markó Béláról írt magasztaló könyvet. Tehát lényegében még mindig RMDSZ kézben van ez az oldal is, akárcsak a maszol.ro vagy a nemzetáruló írásairól ismert Parászka Borókát is foglalkoztató Erdélyi Riport.
Pénteken megjelent egy cikk a transindex.ro-n amely arra buzdítja az erdélyi magyarságot, hogy ne vegyenek részt a népszavazáson, menekült gyerekekről hazudoznak a cikkben és „emberségességről”, az a tény persze már nem zavarja őket, hogy az illegális bevándorlók többsége fiatal férfi, jelentős részük pedig nem Szíriából jön és nem menekült, csak élősködni jönnek Európába, gyilkolni és nőket erőszakolni. A háború elől menekülő ártatlan gyerekeket és nőket, a gazdag arab országok kellene befogadják, elvégre a sajátjaikról van szó, egyrészt anyagilag is megtehetik, másrészt a menekültek sem kellene ezer kilométereket utazzanak, az életüket is kockára téve. A balliberálisoknak ez vajon nem jutott az eszébe?

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenchez, Parászka Borókához és a Soros György által pénzelt magyarországi balliberális „civil” szervezetekhez hasonlóan, az RMDSZ is azt szeretné ha Európát és Magyarországot idegenek millió árasztanák el. Máskülönben nem hagynának teret ennek a propagandának, egy általuk birtokolt és irányított hírportálon.

blogger

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére