Navigáció: Kezdőlap / Sport / Elégedetlen a Maros KK egyik főtámogatója

Elégedetlen a Maros KK egyik főtámogatója

Nyílt levelet tett közzé a Maros Kosárlabdaklubot támogató Nova Vita magánkórház nevében Virgil Mailat a múlt szombat esti, Bukaresti Steaua CSM elleni mérkőzésen történtekkel kapcsolatosan. Mint megírtuk, a marosvásárhelyi kosárlabdabarátok számára nehezen megemészthető vereséget szenvedett a helyi csapat, a találkozón rég nem látott módon fütyülték ki a bírókat, akiknek ténykedését amúgy a kifogásolható ítéletek fő haszonélvezőjeként a vendégegyüttes vezetőedzője is nagyon gyengének minősítette. Levelében Virgil Mailat elégedetlenségének ad hangot, és felkéri a Maros KK vezetőtanácsát, hogy foglaljon állást az ügyben.

Az alábbiakban a levélnek a klub honlapján megjelent fordítását olvashatják.

A Maros KK vezetőtanácsa figyelmébe

A Maros KK főtámogatójaként szeretném kinyilvánítani mélységes felháborodásomat a február 4-i, szombati, Maros KK – Steaua CSM kosárlabda-mérkőzésen látott bíráskodással kapcsolatosan.

A szombaton tapasztalt játékvezetés nagyban megkérdőjelezi a kosárlabdasportban tapasztalható tisztes-séget.

Bár 10 éve szponzorálom ezt a sportágat, az ilyen jellegű megnyilvánulások, sajnos, felvetik azt a kérdést, hogy szeretnénk-e a továbbiakban is anyagilag támogatni a kosárlabdát.

Ismert, hogy jelentős anyagi áldozatot hozunk azért, hogy ütőképes csapatunk legyen a bajnokságban.

Ami szombaton történt, az a teljes tiszteletlenség kifejeződése a játékvezetők részéről a csapat, a szurkolók és a támogatók iránt.

Ezúton felkérem a klub vezetőtanácsát, hogy foglaljon állást az ügyben. Minőségi játékosokból alkotott, jó csapatunk van, amely megérdemli, hogy a bajnokság többi csapatával egyenlő esélyben részesüljön.

Virgil Mailat mérnök (Nova Vita)

Farczádi Attila
Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére