Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Tisztelt szászrégeni magyarok!

Tisztelt szászrégeni magyarok!

Ebben az esztendőben V. alkalommal szerveztük meg a Szászrégeni Magyar Napokat. Az esemény augusztus 31-én délután 6.oo órakor rajtol egy előretolt programmal, majd folytatódik szeptember 1-én, 2-án és 3-án.
A közel négy napos rendezvénysorozaton tartalmilag olyan programok szerepelnek, melyek reméljük, felkeltik önök érdeklődését, a legfiatalabbaktól az idős korosztályig.
Céljaink közé tartozik kultúránk, hagyományaink és anyanyelvünk ápolása mellett az is, hogy a tehetséges fiataljaink bemutatkozási lehetőséget kapjanak. Nem utolsó sorban, egy kis örömet és jókedvet szeretnénk varázsolni minden magyar lelkébe.
Az előző évek tapasztalatai arra utalnak, hogy kis közösségünk egy jól összetartó közösség, mely meg akarja tartani identitását, de ugyanakkor, tiszteletben tartja más közösségek kultúráját is. Hagyományaink viszont csak úgy maradhatnak meg a következő generációk számára, ha megéljük őket. Mindez arra kötelez bennünket, hogy folytassuk az elkezdett munkát, és a folytatásra mi lehet alkalmasabb, mint a Magyar Napok rendezvénysorozata.
Ezért – a szervezők nevében -,
szeretettel és nagy tisztelettel meghívok mindenkit az V. Szászrégeni Magyar Napok rendezvényeire.
Legyen ez a pár nap a miénk. Fogjunk össze és mutassuk meg ez alkalommal is, hogy közös erővel sikeresek lehetünk. Mutassuk meg, hogy létezünk! Tartsunk össze, vegyünk részt minél többen a programokon, nyomatékossá téve, hogy: Voltunk, vagyunk és leszünk!
Őszinte tisztelettel,
az RMDSZ szászrégeni szervezetének nevében
Márk Endre elnök

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére