Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Protestáns Napok Szászrégenben

Protestáns Napok Szászrégenben

2017. október 27-e és 31-e között a szászrégeni, a magyarrégeni, a radnótfájai református és a szászrégeni szász evangélikus egyházközségek közös rendezvényére kerül sor a Protestáns Napok keretében.
Október 27-én, péntek délután 6:00 órai kezdettel Dr. Papp György, a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet tanára tart előadást „A reformáció kulcsszava: Egyedül/Sola” címen a radnótfájai Új Templomban.
Október 28-án, szombat délután 6:00 órai kezdettel Dr. Papp György előadásának a II. részére kerül sor a magyarrégeni református templomban.
Október 29-én, vasárnap – a megszokott időpontokban -, kerül sor az istententiszteletekre. Délután 5:00 órától kortárs ifjúsági zenés áhitatnak ad otthont a szászrégeni református templom. Dicsőítő szolgálatot végez a Sófár zenekar és a TesóOK zenekar.
Október 30-án, hétfő délután 4:00 órától Bruno Frönlich szász evangélikus esperes „Solus Christus” című előadását hallgathatják meg a hívek. Helyszín az evangélikus templom.
Október 31-én, kedd délután 5:00 órától úrvacsoraosztással egybekötött ünnepi istentiszteletre kerül sor a szászrégeni református templomban. Igét hirdet Nt. Demeter József nyugalmazott református lelkipásztor.

Fábián András

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére