Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Március 15-i rendezvények Szászrégenben

Március 15-i rendezvények Szászrégenben

Központi ünnep
A szászrégeni RMDSZ szervezésében 2018. március 15-én, csütörtök délután fél öttöl a római katolikus templomkertben az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeznek. A programban köszöntő beszédek, az alkalomhoz illő műsor és koszorúzás szerepel.

Előadás az Eugen Nicoară művelődési házban
A szászrégeni Humana Regun Egyesület szeretettel meghív minden érdeklődőt a Szebb világról álmodom című előadásra, melyet az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. Évfordulójának emlékére szervez március 15-én, csütörtök délután 6:00 órai kezdettel az Eugen Nicoară művelődési ház nagytermében.
Meghívottak: a szászrégeni református egyházközség Piccolino gyermekkórusa, a marosfelfalusi Bíborka, a kisfülpösi Verőfény, a szászrégeni Kéknefelejcs és a Gyöngyvirág néptánccsoportok, a Művelődési ház Mini Csim-Bumm gyermekszínjátszó és Csim-Bumm ifjúsági színjátszó csoportjai, valamint Géczi Jancsi, Bondor Anna Renáta és Rafael Laura előadók. A jelenlevőket Márk Endre alpolgármester köszönti. A forradalomról Dénes József tanár beszél. A Határtalanul program keretében közreműködik a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium diákcsoportja. Műsorvezető Fülöp Bernadett.

Fábián András

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére