Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Megkéselte volt feleségét, majd felgyújtotta a lakást a szászrégeni gyújtogató

Megkéselte volt feleségét, majd felgyújtotta a lakást a szászrégeni gyújtogató

A rendőrség szerint egy közismert feltaláló okozta a csütörtök esti szászrégeni lakástüzet. Előbb megölte a feleségét, és a tűzzel kísérelte meg eltüntetni a gyilkosság nyomait. A tűzben az asszony édesanyja is megsérült, kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét, pénteken ő is meghalt.

Az 53 éves szászrégeni férfit – aki ismert feltaláló – őrizetbe vették, és gyilkosság, gyilkossági kísérlet, illetve rongálás miatt indítottak eljárást ellene.

A nyomozó hatóságok szerint a férfi csütörtök este erőszakkal behatolt a tömbházlakásba, amelyben volt felesége és annak mozgásképtelen édesanyja élt, több késszúrással végzett egykori élettársával, majd mindkét nőre benzint öntött és felgyújtotta őket. Ugyanazon források szerint tettének indítéka, hogy az asszony benyújtotta a válókeresetet, és csütörtökön mondták ki a válást.

A volt feleségre holtan találtak rá a tűzoltók a lángoló lakásban, a nő édesanyját pedig súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba. A Maros megyei törvényszéki ügyészség sajtószóvivője, Gheorghe Costea pénteken azt nyilatkozta, hogy utóbbi is belehalt a sérülésekbe. Esetében nem erősítették meg, hogy késszúrás nyomait találták volna rajta.
Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére