Navigáció: Kezdőlap / Sport / A SZÉKELYEK NYERTÉK A SZENIOR-VÁLOGATOTTAK CSATÁJÁT A CSÍKSZEREDAI HOKIGÁLÁN

A SZÉKELYEK NYERTÉK A SZENIOR-VÁLOGATOTTAK CSATÁJÁT A CSÍKSZEREDAI HOKIGÁLÁN

A székely-magyar hokigála második napján a színes programok mellett az U15-ös és az U16-os válogatottak harmadszor is megmérkőztek egymással, este pedig a szeniorok csaptak össze a csíkszeredai Vákár Lajos Műjégpályán.
A reggeli órákban először a székely és a magyar U15-ös válogatott játszott egymással, a mérkőzés utóbbi csapat 11–1-es sikerével ért véget. Az U16-osok összecsapását ugyancsak a magyar válogatott nyerte 2–1-re.

Késő délután a szeniorok vették birtokba a jeget. A mérkőzés 12. percében Ritó László révén a magyar válogatott szerezte meg a vezetést, Antal Zsombor góljával azonban még a szünet előtt egyenlítettek a székelyek.

A második harmad elején aztán Sárpátki Tamás talált be, ezzel Székelyföld vezetett 2–1-re. Három perccel később Somogyi Balázs volt eredményes, így ismét egálra állt a meccs. A 32. percben Farkas Tamás emberhátrányban szerezte meg ismét a vezetést a székelyeknek, de Borbás Gergely góljával erre gyorsan válaszoltak a magyarok.

Az 55. percben Gecse Hugó jutatta megint előnyhöz Székelyföldet, két és fél perrcel később pedig Csergő Hunor megduplázta azt. A 6–3-as végeredményt Becze Tihamér állította be az 59. percben, így a szeniorok csatáját a székelyek nyerték.
Székelyföld: Molnár Szabolcs, Adorján Attila, Onodi Ottó, Ruczuj Gellért, Szakács Szabolcs (kapusok), Papp Szabolcs, Farkas Tamás, Gecse Hugó, Salló Alpár, Nagy Csaba, Ferencz-Csibi Róbert, Baróti Zsolt, Becze Tihamér, Részegh Tamás, Moldován Ervin, Antal Zsombor, Sárpátki Tamás, Reisz Áron, Szabó Pál Krisztián, Fodor Csanád, Biró Tamás, Rokaly Szilárd, Borsos Attila, Csergő Hunor, Barabás Sándor László
Stáb: Basa János, Gál Sándor, Biró Ignác (edzők), Vargyas László, Ráduly Róbert Kálmán (csapatvezetők)

Magyarország: Szuper Levente, Duschek Dávid (kapusok), Orbán Attila, Mestyán István, Horváth András, Tokaji Viktor, Szélig Viktor, Lencsés Tamás, Hegyi Ádám, Pozsgai Tamás, Varga Arnold, Miskolczi Márk, Ritó László, Tóth Richárd, Odnoga Mátyás, Szilassy Zoltán, Ladányi Balázs, Borbás Gergely, Vas Márton, Galló Vilmos
Stáb: Kercsó Árpád, Berényi Norbert (edzők), dr. Jobbágy Lajos (csapatorvos), Sipos Levente (csapatvezető).

Játékvezetők: Nagy Attila, Ladányi Patrik, Györgyicze Levente és fia, Györgyicze Zsolt
http://www.jegkorongszovetseg.hu

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére