Navigáció: Kezdőlap / Megyei hírek / Italoztak, vitatkoztak, majd ütlegelni kezdte erdészkollégáját, mert az nem fogadott el kenőpénzt

Italoztak, vitatkoztak, majd ütlegelni kezdte erdészkollégáját, mert az nem fogadott el kenőpénzt

Erőszakba torkollott egy Maros megyei fafeldolgozónál tartott ellenőrzés: miután a telephelyen engedély nélkül kivágott faanyagot találtak, egy erdész és a fafeldolgozó cég képviselője megpróbálta megvesztegetni a helyszíni ellenőrzést tartó erdészmérnököt. Miután az nem fogadta el a kenőpénzt, kollégája ütlegelni kezdte.
A kiszivárgott információk szerint Maros megyében a Görgény völégyében levő egyik fafeldolgozó cégnél tartott helyszíni ellenőrzést egy erdészeti mérnök és egy erdész. A cégnél olyan faanyagot találtak, amelyet engedély nélkül vágtak ki, tehát nem volt rajta az erdészeti hivatal pecsétje. Mint Florin Petra, a Maros Megyei Erdészeti Igazgatóság munkatársa a marosvásárhelyi rádió román szerkesztőségének elmondta, tudomása szerint a helyszíni vizsgálódás után a mérnök és az erdész italoztak, vitatkoztak, s az erdész fizikailag is bántalmazta a mérnököt. „Úgy tudjuk, hogy nem sikerült megegyezniük, hogy milyen büntetést rójanak ki a törvénytelenségen ért cégre. A mérnök azt állítja, hogy elsőként az érintett cég képviselője, majd az erdész próbálta öt lefizetni. Miután nem fogadta el a kenőpénzt, az erdész fizikai agressziót alkalmazott vele szemben. Az igazságügyi orvostani vizsgálatok szerint mindkettőjükön ütés nyomai vannak, vagyis jókora verekedés lett a véleménykülönbségből” – nyilatkozta.
Az ügyben vizsgálatot indított a rendőrség, vizsgálják az ügy pontos körülményeit, s azt, hogy ki, kit akart megvesztegetni, s milyen körülmények között fajult a vita verekedésig. Az erdészeti hivatal pedig belső vizsgálatot indított mind a mérnök, mind az erdész ügyében.(Ezt a cikket a Székelyhonról másolták: https://szekelyhon.ro/aktualis/italoztak-vitatkoztak-majd-utlegelni-kezdte-erdeszkollegajat-mert-az-nem-fogadott-el-kenopenzt)

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére