Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Az Aquaserv Rt. felfüggeszti a vízóra-leolvasást

Az Aquaserv Rt. felfüggeszti a vízóra-leolvasást

A Covid-19 vírusfertőzés elterjedésének megfékezésére az Aquaserv Rt. vízszolgáltató március 24-étől a helyzet normalizálódásáig felfüggeszti a vízórák leolvasását a magánszemélyeknél.

A vízszámla értékét a fogyasztók által leolvasott és telefonon, e-mailen vagy a www.aquaserv.ro honlapon hozzáférhető AquaOnline fiók révén beküldött értékek alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogyasztók nem olvassák le az órát, a számlázást átalányszámítás alapján végzik, utólag pedig kiegyenlítik a különbséget.

A. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek negyedévente olvasták le a vízóráját – a szerződésben foglaltak alapján számítják ki a vízfogyasztását.

B. Azoknak a klienseknek, akiknek havonta olvasták le – a január-február hónapok fogyasztásának középarányosát veszik alapul.

Azok az ügyfelek, akik módosítani szeretnének az átalányfogyasztáson a következő időszakban várható vízszámla érdekében, az alábbi telefonszámokon és e-mailen tehetik meg:
Szászrégenben: 0265-512-800, reghin@aquaserv.ro

www.aquaserv.ro

facebook.com/compania.aquaserv

A pénztár nyitvatartása:

hétfő–csütörtök: 8–14 óra

Péntek: 8–13 óra között

Tudatában vagyunk a létfontosságú víz szolgáltatásának fontosságával, és biztosítjuk a fogyasztóinkat, hogy az elkövetkező időszakban felelősségteljesen vállaljuk azokat a kihívásokat, amelyeket a COVID-19 terjedése állíthat elénk, folyamatos lesz a vízszolgáltatás és a szennyvízelvezetés.

Megértésüket köszönjük!

Az Aquaserv Rt.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére