Mindenkinek lehetnek kérdései mindazzal kapcsolatban, ami jelenleg történik a világban.

Kezdjük az elején:
Néhány hónapja Kína Olaszországgal egy kereskedelmi kapcsolatok megerősítését célzó szerződést írt alá, amelynek kétségtelenül negatív hatása van az amerikai-olasz gazdasági kapcsolatokra.
A világot jelenleg rettegésben tartó koronavírus Kínában ütötte fel a fejét, de Olaszországban terjedt el hihetetlen gyorsasággal, amihez -valljuk be- nagy mértékben hozzájárult világszinten a média.
Kína és Oroszország tagadhatatlan gazdasági vetélytársai (ellenfelei) az USA-nak, ezzel nem kevés gazdasági és geopolitikai hátrányt okozva az amerikaiaknak.

Most, amikor az egész világ Európára, Olaszországra és esetleg Kínára fókuszál a koronavírus okozta járvány miatt, az amerikaiak erről nem akarnak tudomást venni, hanem kitartanak az Európába tervezett katonai gyakorlatuk mellett, amit érthető módon el lehetne halasztani, de valamiért még sem teszik.

Miközben egész Európában a médiát és a közösségi oldalakat elárasztó vírus-hírek kötik le az emberek figyelmét, összesen 20 ezer amerikai katona érkezik több európai repülőtérre, akikhez újabb 17 ezer csatlakozik a már Európában lévő amerikai katonák közül. Bizonyára nem a vírus kipusztítása lesz a fő feladatuk.

Az amerikai „hivatalos” közlemények szerint azért érkeznek, hogy szétszéledjenek Európában és elkezdjék áprilisban az „Europa Defender 20” gyakorlatot, amelynek a tervek szerint júliusban kell véget érnie. A vírusról már mindent tudunk a médiából, de erről a „gyakorlatról” óriási a csend.
Állítólag az „Europa Defender 20” gyakorlattal az USA és a NATO tesztelni fogja azokat a stratégiákat, amelyeket egy esetleges támadás esetén kellene használni. Kinek a feltételezett támadásától tart Európa? -erre a kérdésre csak kitérő válaszokat adnak még az amerikai tisztek is.
Ha ők kerülik a válaszokat, akkor nekünk szükségszerűen kell kerülni a feltételezéseket?
Állítólag az ártatlan gyakorlatra 14 ezer harci járművet is hoznak és ennek megfelelő arányban lőszereket is.
Ami szintén elgondolkodtató, hogy egy járvány kellős közepébe az érkező katonák nem fognak hozni egészségügyi védő felszerelést, mert állítólag ők nem lesznek kitéve a fertőzés veszélyének.
És adódnak a kérdéseim, amivel ezt a bejegyzést kezdtem:
– Ha csak egy gyakorlatról van szó, akkor miért nem lehet elhalasztani?
– Egy fertőző, veszélyes kontinensen miért csak a lakók vannak kitéve a fertőzés veszélyének és a katonák nem veszélyeztetettek?
– Miért Európában feltételeznek egy támadást, amikor a világon nagyon sok más helyen is lehetne gyakorlatozni, ahol nem tombol ennyire ez a vírus?
– Miért nem beszél egyáltalán erről a média?
– Miért nem beszélnek az összes olasz politikus is erről?
– Ha az amerikai katonák nem veszélyeztetettek, akkor lehet, hogy nem is annyira veszélyes ez a vírus, vagy talán már meg is van az ellenszere a kórnak, amiről még nem tudunk?
Állítólag Oroszország számtalan kérdést tett fel ezekkel kapcsolatban, amelyekre nem kapott válaszokat, ezért azt nyilatkozta, hogy a határainál megerősíti a katonai jelenlétet.

Ami jelenleg történik a vírus körüli média-hadjárattal az csak egy véletlen egybeesésként szolgáltatja a függöny szerepét egy katonai akció eltakarására, vagy megrendelésre is készülhetett egy ilyen „függöny”?
Mert nem összeesküvés elméletről van szó ezúttal, hanem 7 európai országban leellenőrizhető geopolitikai tényekről!
Szóval mindenkinek vannak kérdései.

Akár jogosan is…

(forrás: https://www.varesepress.info/…/coronavirus-qualcosa-sta-acc… )

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …