Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / LEGYEN ELÉG MAGYARORSZÁG LEJÁRATÁSÁBÓL!

LEGYEN ELÉG MAGYARORSZÁG LEJÁRATÁSÁBÓL!

A támadás folyamatos, nem szűnik egy percet sem, legyen pandémia, legyen háború, bármit is tesz a magyar kormány, ütik, verik, szidják. Rettenetesen elkeserítő, főként mert sokan magyar létükre is ezt teszik.
Ma reggelre kelve olvasom, hogy már az is baj, hogy a kórházakat kiürítik, amennyire lehetséges, mert készülnek a tömeges megbetegedések időszakára. Erre persze egymás után születnek a cikkek, hogy micsoda gazemberek, hogy hagyják meghalni az embereket, és így tovább, és így tovább. Na meg persze stadionoznak. MIRŐL BESZÉLNEK EZEK???

A világon mindenhol már réges régen csak a nagyon sürgős eseteket tartják bent, még békeidőkben sem fekszenek egy-egy műtét után annyit kórházban, mint Magyarországon. Itt, Németországban is ez van. Már a március 13-ra bejegyzett műtétemet is elhalasztották emiatt. Van akinek március közepén a gipszet le kellett volna venni a lábáról, de még rajta van. Egy másik esetet megműtöttek, mert valóban sürgős volt, s rögtön műtét után, még aludt, mikor kiadták, s otthon kellett megfelelő felszerelés nélkül felügyelni rá! S ezek csak a közvetlen környezetemből hozott példák. Folytassam a sort? Mert van még! A kórházak üresen állnak, legalább hetven százalékban, s várják a koronásokat. Élet-halál között kell lenned, hogy ellássanak.

Elég volt abból, hogy nem hagyják nyugodtan dolgozni a magyar kormányt, mert még most is védekezésre kényszerítik! Hát miféle kormányzás lenne az, aminek a rúdját ezek a paprikajancsik tartanák a kezükben, akiknek világjárvány idején is a hatalom megszerzése a legfontosabb? S nem, ne jöjjön senki azzal, hogy a mostani kormány teljes meghatalmazást kért, korlátlan időre! Mert ez a kormány legalább kérte. Más kormány egyszerűen elvette. Sőt, Romániában az emberi jogok egyezményét felfüggesztették, s katonai rendeletekkel kormányoznak. Erről mélyen hallgat a világ, mert hatalmas IMF hitelt vett fel, s így nem bántják.

Hogy nincs elegendő maszk, kesztyű, védőfelszerelés? Itt, a híres nyugaton sincs! Tudom, benne vagyok, s bizony megesik, hogy nem jut megfelelő védőeszköz. A fertőtlenítőszereket, gumikesztyűt tízszeres áron lehet kapni, az élelem háromszorosára drágult. Mindenhol a világon gond van, mindenhol a világon tombol a koronavírus elleni harc. Nem az Orbán-kormány hibája ez a betegség, mint ahogy a pattanásunkért az orrunk hegyén sem ő a felelős, akármennyire szeretnék ezt elhitetni!

Bizonyítottan hamis híreket terjesztenek az országról, s a magyar emberek egy része beáll sorba, és tovább dagasztja az álhírt. Szóval tessenek szépen lecsücsülni a hátsó felükre, s hagyják a választott kormányt dolgozni! Majd, ha más lesz hatalmon, akkor azt is lehet hagyni. Tetszik, nem tetszik, jelenleg ez a kormány az aki jogosult a vezetésre, döntésekre. Ideje lenne tudomásul venni! Ugyanakkor kérem, hogy ne vonják kétségbe a jogom arra, hogy véleményt formáljak, mert ez a jogom erős lábakon áll, azon túl is, hogy magyar ember vagyok, és magyar állampolgár.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Lakó Péterfi Tünde

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére