Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Péntekig lehet pályázni iskolavezetői tisztségekre két Régeni iskolában.

Péntekig lehet pályázni iskolavezetői tisztségekre két Régeni iskolában.

Megyénkben 73 igazgatói és aligazgatói tisztség vár betöltésre az általános és középiskolák élén, ahol már lejárt a versenyvizsga vagy az ideiglenes kinevezés érvényessége. Mivel négy évvel ezelőtt volt az utolsó, és az idei tanévben nem szerveznek újabb versenyvizsgát, a benyújtott iratcsomók alapján dől el, hogy ki maradhat a megpályázott tanintézmény élén, vagy hova neveznek ki egy évre új vezetőket.
Igazgatói tisztségre és egy vagy két aligazgatói állást is meg lehet pályázni, a szászrégeni Petru Maior szakközép iskolában és az Augustin Maior általános iskolában.
Az egy évre szóló kinevezést a szóban forgó iskolák legalább II-es tanügyi fokozattal rendelkező, az utolsó négy évben nagyon jó minősítést szerzett, az utolsó tanévben büntetlen előéletű pedagógusai pályázhatták meg, akik írott nyilatkozatban vállalták a tisztség betöltését. A kinevezésekről a tanfelügyelőség vezetősége által kijelölt bizottság dönt. Előnyben van, aki eddig is betöltötte a tisztséget. A pályázatok benyújtása hétfőn kezdődött, és augusztus 14-ig, péntekig tart.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére