Péntekig lehet pályázni iskolavezetői tisztségekre két Régeni iskolában.

Megyénkben 73 igazgatói és aligazgatói tisztség vár betöltésre az általános és középiskolák élén, ahol már lejárt a versenyvizsga vagy az ideiglenes kinevezés érvényessége. Mivel négy évvel ezelőtt volt az utolsó, és az idei tanévben nem szerveznek újabb versenyvizsgát, a benyújtott iratcsomók alapján dől el, hogy ki maradhat a megpályázott tanintézmény élén, vagy hova neveznek ki egy évre új vezetőket.
Igazgatói tisztségre és egy vagy két aligazgatói állást is meg lehet pályázni, a szászrégeni Petru Maior szakközép iskolában és az Augustin Maior általános iskolában.
Az egy évre szóló kinevezést a szóban forgó iskolák legalább II-es tanügyi fokozattal rendelkező, az utolsó négy évben nagyon jó minősítést szerzett, az utolsó tanévben büntetlen előéletű pedagógusai pályázhatták meg, akik írott nyilatkozatban vállalták a tisztség betöltését. A kinevezésekről a tanfelügyelőség vezetősége által kijelölt bizottság dönt. Előnyben van, aki eddig is betöltötte a tisztséget. A pályázatok benyújtása hétfőn kezdődött, és augusztus 14-ig, péntekig tart.

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

Vincze-Simó Franciska különdíjas lett.

XIV. Bujtor István Filmfesztivál Augusztus 22–25. között Keszthelyen rendezték meg a XIV. Bujtor István Filmfesztivált. …