Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / A Szászrégeni Polgármesteri Hivatal élelmiszercsomagokat oszt ki szociálisan hátrányos helyzetűeknek.

A Szászrégeni Polgármesteri Hivatal élelmiszercsomagokat oszt ki szociálisan hátrányos helyzetűeknek.

A Szászrégeni Polgármesteri Hivatal élelmiszercsomagokat oszt ki szociálisan hátrányos helyzetűeknek a Regionális Operatív Program által megszabott feltételekkel.

2021. szeptember 14-e és október 20-a között élelmiszercsomagokat osztanak a Regionális Operatív Program keretében azon szociálisan hátrányos helyzetű családoknak és egyedülálló személyeknek, akik az utólag módosított, kiegészített és újraközölt 416-os törvény alapján minimáljövedelemmel rendelkeznek, illetve azon családoknak, amelyek az utólag módosított, kiegészített és újraközölt 277/2010-es törvény alapján családfenntartási juttatásban részesülnek.

A csomagokat hétfőtől csütörtökig 9 és 15, míg pénteken 9 és 13 óra között kézbesítik a szászrégeni közüzemek (RAGCL Rt.) székhelyén. A jogosultak saját eredeti (nem másolat) személyazonossági igazolvánnyal, valamint a családtagok személyazonossági iratának és anyakönyvi oklevelének felmutatásával vehetik át.

Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére