Navigáció: Kezdőlap / Sport / Vakációs meccsel búcsúzott az idénytől a CSM Avântul.

Vakációs meccsel búcsúzott az idénytől a CSM Avântul.

A labdarúgó 3. liga alsóházában is lehúzták a redőnyt, egy héttel később, mint a felsőházban. A IX. csoportban azonban már nem osztottak, nem szoroztak az eredmények, a kieső kiléte egy héttel korábban eldőlt.

Miután a Szászrégeni CSM Avântul egy hazai pontocskával biztosította magának a helyet a harmadosztályban a következő idényben is, gyakorlatilag vakációs mérkőzésre utazott Besztercére, a Gloria 2018 otthonába. Nem is volt teljes a kerete, csökkentett létszámú kispaddal utazott, és a játékosokon látszott, hogy alig várják, hogy járjon le az egész. Ennek megfelelően a hazai együttes uralta a meccset anélkül, hogy nagyon erőltette volna, miközben a szászrégeni csatárok bűnös könnyelműséggel kezelték az ígéretes támadásokat, így az első félidőben nem jutottak helyzetig sem. A beszterceiek fölénye a 41. percben érett góllá, amikor Stoianof három méterről fejelhetett a teljesen üres kapuba  egy bal oldali beívelést követően (1-0).

Közvetlenül a szünet után hasonló találattal növelte az előnyét a házigazda, az egyetlen különbség, hogy ezúttal öt méterről egy védő mellől küldte fejjel a bal felsőbe a labdát a besztercei csatár (2-0). A szászrégeniek legnagyobb lehetősége az 50. percben maradt ki, amikor Murar szabadrúgása a tizenhatos bal oldali vonala mellől a hosszú oldali kapufát találta el, a 64. percben pedig Buia egy gyors kényszerítőzést követően beállította a 3-0-s végeredményt.

A záró percekben Szászrégennek volt néhány ígéretes támadása, és két közeli szabadrúgása, ezek azonban sorra kimaradtak.

A sportági szövetség naptártervezete szerint a 3. liga őszi idénye augusztus utolsó hétvégéjén rajtol, és átszervezik a csoportokat is, kevesebb csoportot hoznak létre, több csapattal, ahogyan a járvány miatt kényszerű bajnoki átszervezés előtt is volt.

Labdarúgó 3. liga, IX. csoport, alsóházi rájátszás, 10. forduló: Beszterce-Naszódi Gloria 2018 – Szászrégeni CSM Avântul 3-0 (1-0)

Beszterce, Jean Pădureanu-stadion. Vezette: Vasile Băltuță (Flămânzi) – Bogdan Caba (Dărăbani), Valentin Popovici (Botoșani). Ellenőr: Traian Marchiș (Nagybánya), Leontin Moga (Zilah).

CSM Avântul: Bucin (Raica) – Bugnar, Suciu, Marian, Tóth, Vrabie, S. Chirilă, Harkó, Popa, Murar, C. Chirilă (Pașca, Șerbănați, Bucur).

Gólszerzők: Stoianof (41.), (46.), Buia (64.).

Bálint Zsombor – Népújság –

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére