Navigáció: Kezdőlap / Sport / Kihagyták a büntetőt, oda a győzelem. ACS Marosvásárhely – Szászrégeni CSM Avântul 1-2 (0-2)

Kihagyták a büntetőt, oda a győzelem. ACS Marosvásárhely – Szászrégeni CSM Avântul 1-2 (0-2)

A 10. forduló marosvásárhelyi mérkőzésén újabb hazai vereséget szenvedett a helyi ACS, ezúttal megyei rangadón, a CSM Avântullal szemben maradt alul Csíkszereda fiókcsapata. A szászrégeniek ezzel a győzelemmel beérték pontszámban a 2. helyen álló Nyárádtőt. A találkozó két perc alatt dőlt el, miután addig mindkét félnek voltak lehetőségei. A 27. percben Precup megtaszította a bal oldalon betörő ellenfelét, a játékvezető pedig büntetőt és sárga lapot adott. A tizenegyest Murar gólra váltotta (0-1). Aztán alighogy újrakezdődött a mérkőzés, a házigazdák labdát veszítettek a középpályán, és Murar ismét büntetett (0-2). A kétgólos előny birtokában a szászrégeniek tördelték a játékot, a marosvásárhelyiekből pedig hiányzott a minőség, hogy ezt ellensúlyozzák. Végül a 90+5. percben Lupulețnek sikerült szépítenie egy kezezés miatt megítélt büntetőből (1-2), ám már késő volt az egyenlítéshez.

Jegyzőkönyv

Labdarúgó 3. liga, IX. csoport, 10. forduló: ACS Marosvásárhely – Szászrégeni CSM Avântul 1-2 (0-2)

Marosvásárhely, víkendtelepi pálya, vezette: Dragoș Lunca (Kolozsvár) – Lazăr Seiche (Almásszentmihály), Adrian Iancău (Kisderzsida). Ellenőr: Nicolae Botezatu (Karácsonkő), Petrișor Chirițescu (Brassó).

Gólszerzők: Lupuleț (90+5. – büntetőből), illetve Murar (27. – büntetőből, 28.).

Kiállítva: Precup (53.).

ACS Marosvásárhely: Szántó (46. Molnár) – Precup, Oprea, Dumbrăvean (66. Potor), Caliani, Gliga, Ungur (46. Greu), Moldován, Vecerdea (46. Csáki), Lupuleț, Csegöldi (46. Borbély). 

Avântul: Bucin – Bugnar, Suciu (90+2. S. Bucur), Chirilă, Truța, Șerbănați (66. Truța), Harkó, Enescu (78. Luca), Valer, R. Bucur, Murar (66. Pop), Chirlejan. 

Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére