Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / A Szászrégeni Polgármesteri Hivatal közleményei.

A Szászrégeni Polgármesteri Hivatal közleményei.

Szászrégen  önkormányzata közli az érdekeltekkel, hogy kérvényezte az Önkéntes gyűjtőközpont létrehozása Szászrégenben, Maros megyében című projektre a környezetvédelmi engedélyt. A projektet Szászrégenben, a  Gurghiului – Görgényi utcában, szám nélkül, Maros megyében tervezi az önkormányzat kivitelezni.  

A tervezett projektről a Maros Megyei Környezetvédelmi Felügyelőség  Marosvásárhely, Hídvég utca 10. szám alatti székhelyén, hétfőnként 9-15 óra között, keddtől péntekig 9-12 óra között, valamint a projektgazda irodájában, Szászrégenben, a Petru Maior tér 41. szám alatt, hétfőtől péntekig 9-13 óra között lehet felvilágosítást  kérni. A lakossági észrevételek postai úton is benyújthatók: Marosvásárhely, Hídvég utca 10., e-mail: office@apmms.anpm.ro vagy fax: 0265/314-985.

**

Szászrégen önkormányzata közli az érdekeltekkel, hogy kérvényezte A víz- és csatornahálózat bővítése Szászrégenben, Maros megyében című projektre a környezetvédelmi engedélyt.  A projektet a  Codrului, Grigorescu, Molidului, Bartók Béla, Mihai Viteazu, Arenei, Autobuzului, Argeșului, Iernuțeni, Cerbului, Mihai Eminescu, Vânătorilor, Gării, Kemény János utcákban tervezi az önkormányzat kivitelezni.  

A tervezett projektről a Maros Megyei Környezetvédelmi Felügyelőség  Marosvásárhely, Hídvég utca 10. szám alatti székhelyén, hétfőnként 9-15 óra között, keddtől péntekig 9-12 óra között, valamint a projektgazda irodájában, Szászrégenben, a Petru Maior tér 41. szám alatt , hétfőtől péntekig 9-13 óra között lehet felvilágosítást  kérni. A lakossági észrevételek postai úton is benyújthatók: Marosvásárhely, Hídvég utca 10., e-mail: office@apmms.anpm.ro vagy fax: 0265/314-985. 

Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére