Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Közlemény: a Szászrégeni Önkormányzat helyi költségvetéséből kezelt és finanszírozott szociális szolgáltatásokra vonatkozó 2024. évi cselekvési terv jóváhagyását célzó határozattervezet előkészítéséről.

Közlemény: a Szászrégeni Önkormányzat helyi költségvetéséből kezelt és finanszírozott szociális szolgáltatásokra vonatkozó 2024. évi cselekvési terv jóváhagyását célzó határozattervezet előkészítéséről.

2023.12.11-én Szászrégen polgármestere bejelentette a Szászrégen Önkormányzatának helyi költségvetéséből kezelt és finanszírozott szociális szolgáltatásokra vonatkozó éves cselekvési terv jóváhagyásáról szóló, 2024. évre vonatkozó határozattervezet elkészítésére vonatkozó átlátható döntéshozatali eljárás elindítását.

 A határozattervezet kidolgozását az indokolja, hogy a Szászrégeni Szociális Igazgatóság köteles elkészíteni a helyi tanács költségvetéséből kezelt és finanszírozott szociális szolgáltatások éves cselekvési tervét, amelyet aztán jóváhagyásra benyújt a helyi tanácsnak. A határozattervezethez kapcsolódó dokumentáció a következőket tartalmazza:

– Jóváhagyási jelentés a javasolt 2023. dec. 8-i 67113. sz. határozattervezet elfogadásának szükségességéről; 

– A 2023. dec. 8-i 67162. sz. szakértői jelentés;

– A 2023. dec. 8-i 305. sz. határozattervezet teljes szövege a Szászrégeni Önkormányzat helyi költségvetéséből kezelt és finanszírozott szociális szolgáltatásokra vonatkozó 2024. évi cselekvési terv jóváhagyásáról.

– A Szászrégeni Önkormányzat helyi költségvetéséből kezelt és finanszírozott szociális szolgáltatásokra vonatkozó 2024. évi cselekvési terv.

A dokumentáció megtekinthető:

– Az intézmény honlapján: a www.primariareghin.ro, az „Átlátható döntéshozatal ” menüpontban, a következő linken: https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/transparenta-decizionala/; a Szászrégeni Önkormányzat székhelyén, Petru Maior tér 41. szám. A határozattervezet egy példánya kérésre beszerezhető az intézmény közönségtájékoztató irodájában.

Az átlátható döntéshozatali eljárás hatálya alá tartozó határozattervezettel kapcsolatos javaslatok, indítványok és ajánlási értékű vélemények 2023.12.22-ig nyújthatók be:

– az intézmény honlapján található online űrlapot kitöltve: www.primariareghin.ro, „Átlátható döntéshozatal ” menüpont, a https://www.primariareghin.ro/fileadmin/editorimages/doc/Formulare/2022/formular_Legea_52.docx linken;

– elektronikus üzenet formájában az office@primariareghin.ro e-mail-címre;

– postai úton a Szászrégeni Önkormányzat címére: Petru Maior tér 41. szám; 

– az intézmény székhelyén, a közönségtájékoztató irodába (Szászrégen, Petru Maior tér 41. szám), hétfőn, kedden és csütörtökön 8–16 óra, szerdán 8–18.30 óra, pénteken 8–13.30 óra között.

A benyújtott anyagok mellett tüntessék fel: „Javaslatok a Szászrégeni Önkormányzat helyi költségvetéséből kezelt és finanszírozott szociális szolgáltatások 2024. évi cselekvési tervének jóváhagyásáról szóló határozattervezethez”. 

A javaslatokat és az ajánlás értékű véleményeket az intézmény www.primariareghin.ro weboldalán, az „Átlátható döntéshozatal ” menüpontban, a https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/transparenta-decizionala/ linken teszik közzé.

Az írásban benyújtott javaslatok figyelmen kívül hagyását az intézmény írásban megindokolja.

 Az érdeklődők számára lehetőség van arra is, hogy a határozattervezet nyilvános megvitatására ülést szervezzenek, ha azt 2023.12.22-ig valamely jogszerűen alakult egyesület vagy más hatóság, illetve intézmény írásban kéri. 

További információ: telefon: 0265/511112, 106-os mellék, 

e-mail: office@primariareghin.ro, 

kapcsolattartó: Marinescu Sorina civil társadalmi referens.

Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére