Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Félsziget Fesztivál Marosvásárhelyen

Félsziget Fesztivál Marosvásárhelyen

A Marosvásárhelyi rendezvényen öt nap alatt több mint 90 koncerttel, valamint tucatnyi sport- és kulturális programmal várják az érdeklődőket. A rendezvényen a Rasmus, a Toy Dolls és az Atb mellett fellépnek a magyar és a román zenei élet jeles képviselői is.

A Weekend telep nagyszínpadán a magyar bandák közül fellép a Pokolgép, a Kispál és a Borz, a Sziámi, a Moby Dick, a Tankcsapda, az Alvin és a Mókusok, a Quimby, a Megasztárok, Yonderboy, a Depresszió, a Beatrice, a Bikini, az Animal Cannibals, az Edda, a Neoton Familia és a Ganxsta Zolee és a Kartel.

Külön helyszínük lesz az elektromos zenéknek is az Arigato Aréna. Itt lép fel a világ 10 legjobb Dj-je között számon tartott Atb. Magyarországot Sterbinszky és DJ Palotai képviseli.

A heti belépő ára a fesztivál helyszínén 100 román lej, kb. 29 euró, július 19-ig elővételben 75 lej. A napi jegyek ára a helyszínen 8 euró lesz.

Magyarországon jegyet a Sziget Irodában lehet váltani, amely a Bp. XI. kerületi Orlay utcában található. A heti jegyesek a Maros partján tudnak sátorozni.

Forrás: Metro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére