Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Félsziget 2008 – 1. nap (folytatás)

Félsziget 2008 – 1. nap (folytatás)

Közben eleredt az eső is, erre persze számitani lehetett. Már egy hete azt mondták esős idő lesz. Lett is. A legtöbb vendéglátó egység készült erre, sok sátor volt felhúzva a padok fölé.

23 óra körül átmentünk a Kiss Arenába „Suie Paparude”-t hallgatni. Úgy számitottuk megint sor lesz a belépésnél, de nem. Könnyű volt bejutni, leszámitva a 30 méteres iszaptengert a sátorig. Bent jól dübörgött a zene, a világitás, kivetités szépen meg volt oldva. A hangzás nem volt a legjobb. A mélyhangok eltűntek, a magasak meg tépték a fülemet. Lehet azért mert a sátor hátsó részébe is benyomtak pár hangfalat s igy 4 irányból ment a zene.

Dj Di Santo zenélt még akkor, látszodt rajta, hogy nagyon warm-up dj-nek tették oda. Nem volt szabad kifárasztani a tömeget Suie előtt.

Suie Paparude is jól lökte a szöveget a mikrofonba, kezdett már pörgősebb lenni a buli. Csak ne kellett volna olyan messze menni a sörért…

A Toifor vécéket meg nem tudom kinek az ötlete után tették az aréna mellé. Nagyobb sárba csak akkor kerülhettek volna, ha a Marosba teszik őket. Tavaly az út mellett voltak, az aréna előtt. Ott nem lett volna sár.

A szerző vmlinuz

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére