Gyermekfoglalkoztató programok Szászrégenben

Kezedben van kisgyermeked egészséges felnőtté válásának útja!

A Gyulafehérvári Caritas februárban új programot indít be Szászrégenben. A korai nevelő nappali központban lehetőséget kínálnak a szülőknek gyerekeik tudatos nevelésére olyan programok által, amelyeknek célja a kisgyermekek egészséges fejlődésének normális mederben tartása. A központban 2 hónaptól 3 éves korig gyerekek részesülnek játékos fejlesztő foglalkozásokban, babamasszázsban. A szülők és gyermekvállalás előtt álló párok pedig ismereteket szerezhetnek a gyermekvárásról és gyerekeik testi-lelki fejlődéséről. A központ a római katolikus plébánia épületében működik (Mihai Viteazul utca 63. szám, tel.: 0735-735152, e-mail: eniko.kovacs@caritas-ab.ro). A program támogatói a Szászrégeni Városi Tanács és Polgármesteri Hivatal, Szászrégeni Római Katolikus Plébánia. További információk: www.caritas-ab.ro.

About vmlinuz

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …