Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Nem csak benne van, ki is jött belőle az X-Faktor

Nem csak benne van, ki is jött belőle az X-Faktor

Szászrégeni énekes az RTL Klub tehetségkutatójában

„Demjén Ferenc is tiszteletét tette az RTL Klub X-Faktor adásában, Szabó Előd személyében” – írják az egyik internetes fórumon a magyarországi tehetségkutató szombati adásáról. Mi pedig, Maros megyében, jól tudjuk, hogy nem lehet másról szó, mint a szászrégeni Titán együttes frontemberéről. Szabó Előd pedig meggyőzte a zsűrit.

„Bennem van az X-Faktor”- állította a 24 éves énekes, amikor színpadra lépett. A zsűrit azonban nem a szövege győzte meg: a hangja volt az, ami kétségkívül továbbjuttatta őt.

Négy igenes továbbjutó lett

Szabó Előd nem csak kinézetével, de énekhangjával is mindenkinek Demjén Ferencet juttatta az eszébe. S ha már lúd, legyen kövér alapon, Előd Rózsi nagy slágerével, A szabadság vándoraival próbálkozott. A közönség vastapssal ünnepelte. Keresztes Ildikó állítása szerint „teljesen kész volt” a „földije” előadásától, Nagy Feró pedig állította, nem csak benne van Elődben az X-Faktor, de ki is jött belőle. Így négy igenes továbbjutó lett Elődből.

Előd nyerni szeretne

„Bent vagyok a 150 legjobb között, az X-Faktor táborban. 5 napig egy szálloda vendégei voltunk, és három selejtezőn válogatták ki a legjobbakat. Előbb 50-et ejtenek ki, majd megint 50-et, míg a legjobb 24 marad bent” – mondja a székelyhon.ro kérdésére Szabó Előd, a részleteket azonban mindenki a televízióból tudhatja majd meg.

Elődöt arról is kérdeztük, hogy mit vár az X-Faktortól. „Azt, hogy megnyerjem!” – mondja mosolyogva az ifjú énekes, majd hozzáteszi: „Be akarom bizonyítani, hogy nálunk is vannak jó énekesek. Emellett pedig azt szeretném, hogy Maros megye és Erdély büszke legyen rám”. A szászrégeni Rádió GaGa reggeli műsorvezetőjeként is ismert énekes szerint elég átlagos a mezőny, bár van néhány igazán jó hang. A versenyzők helyzetét megkönnyíti, hogy nem és korcsoport szerint lesznek különválogatva, így nem konkurál majd mindenki mindenkivel.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére