Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Szabó Előd lesz a sztárvendég Zürichben

Szabó Előd lesz a sztárvendég Zürichben

Bár a szászrégeni énekes, Szabó Előd múlt évben nem jutott be a magyarországi tehetségkutató, az X-Faktor élő adásába, még mindig „profitál”abból, hogy több hétig szerepelt a műsorban. Nemrég a zürichi magyarok bukkantak rá az X-Faktor oldalán a Demjén Ferenc hasonmásaként emlegetett énekesre, s gyorsan meg is hívták egy helyi magyar buliba.

Exkluzív retro magyar diszkópartiként hirdetik a márciusi eseményt, és egy magyarországi sztár dj mellett Szabó Előd fellépésével csábítják a bulizni vágyókat. A dj 60-70-es évek dalait és bulihangulatát próbálja meg a zürichi magyarok életébe becsempészni, s Előd is hasonlóan cselekszik majd. A retro zene mellett azonban saját Titán-dalaiból is ad ízelítőt a közönségnek.

A zürichi magyarok rendszeresen szerveznek magyar bulikat, Zalatnay Saroltát, Zoránt, a Beatricét is hívták koncertezni, most azonban a szászrégeni énekesre esett választásuk. „Március 19-én egyedül lépek fel Zürichben, de őszre már egy több állomásos turnét tervezünk, amikor a zenekarommal, a Titánnal együtt lépünk majd fel”- mondja portálunknak Szabó Előd, aki nem sokszor lépett fel eddig külföldön.

Szlovákiában és Magyarországon koncertezett, most azonban a svájci turné mellett egy kanadai koncertkörút is körvonalazódni látszik, de utóbbiról nem sokat mesélt az előadó.

székelyhon.ro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére