Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Meghosszabbítják „A 3. királyfi, vagy királylány” pályázat beküldési határidejét

Meghosszabbítják „A 3. királyfi, vagy királylány” pályázat beküldési határidejét

Tekintettel a számos jelentkezőre, valamint arra a sajnálatos tényre, hogy a felhívásban szereplő egyik drótpostacím (palyazat@aldasnepesseg.ro) meghibásodott, a szervezők úgy döntöttek, hogy 2011. február 10-ig meghosszabbítják „A 3. királyfi, vagy királylány” nevet viselő, IX-XII. osztályos tanulók számára szóló pályázatot.

A kiírás során bármilyen írott műfajú (esszé, monda, vers, valós történet, napló, tudományos dolgozat, riport, stb.) alkotást elfogadnak a szervezők, amelynek témája a harmadik testvér iránti szeretet, illetve az utána való vágyakozás.

A február 10-ig beküldött alkotásokat neves szakemberekből álló zsűri bírálja el, így például Csávossy György költő, színműíró, Egyed Emese irodalomtörténész, költő, Józsa Miklós nyugalmazott kollégiumi magyartanár, Sántha Attila író valamint Zsigmond Emese a Napsugár és a Szivárvány főszerkesztője. Az eredményhirdetésre március 1-én kerül sor.

Az elkészített pályaműveket, a jelentkezési lappal együtt, a továbbiakban a palyazat@magyarifjak.org e-mail címre küldhetik, vagy postai úton az Áldás-Népesség Társaság, 400001 Kolozsvár, Monostori út (Motilor) 4/6 címre.

A szervezők minden jelentkezőt értesítenek pályaművének beérkezéséről! A pályázattal kapcsolatos egyéb részletekért keressék fel a www.magyarifjak.org internetes címet, vagy érdeklődjenek a 0745568605 telefonszámon.

Csép Sándor

az Áldás Népesség Társaság elnöke

Soós Sándor

az Erdélyi Magyar Ifjak elnöke

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére