Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Ide születtem – Magyarok maradtunk

Ide születtem – Magyarok maradtunk

A fenti címmel hirdet újabb pályázatot az anyaországon kívüli és anyaországi diákok számára a budapesti Székely-Hargita Alapítvány. A magyarság megvallásáról szóló történeteket április 30-ig lehet elküldeni.

Az alapítvány munkatársai olyan interjúkat, elbeszéléseket várnak, amelyek a magyarság megvallásával kapcsolatos valós történeteket rögzítenek. Az idei pályázat annyiban tér el a korábbiaktól, hogy nem csupán írott szöveget kell küldenie a pályázónak, hanem hangfelvételt is, ennek hiánya ellenben nem kizáró jellegű. A beérkezett pályázatok közül az első 50 nyertes mű írói egyhetes balatoni nyaraláson vehetnek részt a többi díjazott fiatallal. A Székely-Hargita Alapítvány a művekből összeállítást készít, amelyet könyvként kiad.

A pályamunkákat tehát április 30-ig várják a palyazat@szekelyhargita.hu címre vagy a 1029 Budapest, Bocskai István útja 8. szám alatti alapítványi székhelyre. A nyertesek a Székely-Hargita Alapítvány által a július 24-31. között a Balatonnál szervezett nyári táborban vesznek részt, amelynek minden költségét (utazás, szállás, étkezés) a Székely-Hargita Alapítvány fedezi. A győzteseket e-mailben vagy telefonon értesítik június 10-ig.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére