Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Tizedik Szászrégeni Városnapok

Tizedik Szászrégeni Városnapok

Július 1-je és 3-a között tizedik alkalommal szervezi meg a polgármesteri hivatal és a helyi tanács a Golden Brau cég fôtámogatásával a Szászrégeni Városnapokat. Mivel a rendezvények a fôtéren zajlanak, ideiglenesen lezárják a forgalmat a Cosbuc és Köztársaság utcai keresztezôdéstôl a Pandúrok és Eminescu utcai keresztezôdésig tartó szakaszon.

Az ünnepélyes megnyitó a résztvevôk felvonulása után július 1-jén, pénteken 18 órakor lesz, ezt megelôzôen 17 órától a városi parkban népmûvészeti vásár fogadja az érdeklôdôket. A mûsort a nagyszínpadon az Eugen Nicoara Mûvelôdési Ház zenakara nyitja meg. 20 órától Ciprian és Mihaela Istrate népdalokat énekel, majd 21 ótától a helyi Titan és a Hara együttesek lépnek fel.

Július 2-án, szombaton 16–18 óra között a népzenéé a színpad – a környezô települések népdalénekesei lépnek fel. 18 órától román és magyar néptánccsoportok mûsorát tekinthetik meg a jelenlevôk, köztük a szászrégeni mûvelôdési ház Kerekerdô néptánccsoportja is szerepel. A mûsort Traian Ilea népdalénekes zárja. 20 órától a könnyûzenéé és a rocké a színpad. Fellép a 112, majd 21 órától rendkívüli meghívott, Demjén Ferenc lép fel. 22 órától a Night Loosers zárja a szombat esti mûsort.

Július 3-án, vasárnap 16 órától a szászrégeni mûvészeti iskola zenekara koncertezik, 17 órától helyi tehetségek mutatkoznak be vetélkedô keretében. 18 órától ismét a néptánccsopor-toké a színpad. Meghívott vendég: Ionut Fulea népdalénekes. Este választják meg a város szépségkirálynôjét is. Majd 20 órától Florin Vos, az Antract és Pepe koncertezik. A Szászrégeni Városnapok 23 órakor tûzijátékkal zárulnak – tájékoztatott Fábián András szakreferens, a városnapok szervezôje.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére