A funtineli boszorkány nyomában kerékpárral

Marosvásárhelyről Szalárdig autóval, onnan biciklivel

November 13-án, vasárnap tartja évadzáró kerékpártúráját a Pro Biciclo Urbo szervezet. Bringára Szalárdon ülnek, találkozó 9.30-kor a forrásnál.

kerekpartura4Szalárd – Szerecsen sziklák (bunkerek, lövészárkok) – Szerecsen-tető – Páfrányos-mező (Funtinel-mező) – templom útja – Palotailva útvonalat teszik meg kerékpárral. A szervezők remélik, az időjárás velük tart és nem fog esni az eső. Találkozó Szalárdon a főút melletti forrásnál 9.30-ig, kis megbeszélés, ismerkedés, létszámolvasás után indulnak az elején meredek, utána viszont 10-11 kilométernyi könnyű távon. Érdeklődni, iratkozni Ferenczy István (Johnny) túravezetőnél a 0740-370782-es vagy a 0723-188129-es telefonszámon, illetve a jotaxus@yahoo.com e-mail-címen. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy Szalárdig oldják meg a kiutazásukat.

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …