Üvegcsűr-Ratosnya túra Marosvásárhelyről

A tavaly nagy népszerűségnek örvendett a marosvásárhelyi Pro Biciclo Urbo szervezet késő őszi Üvegcsűr-Ratosnya túrája, ezért idén is megszervezik: indulás november 5-én, szombaton 8 órakor.

A hétvégén, november 5-6-án Üvegcsűr-Ratosnya irányába szerveznek túrát. Az érdeklődőket szombaton 7.45-kor várják a Bolyai-szobornál, indulás 8 órakor. A hidegre való tekintettel a szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy vigyenek magukkal meleg ruhát, élelmet, hálózsákot. Az útvonal: Szászrégen–Üvegcsűr–Ratosnya, másnap hazafelé Szászrégen irányában. Szállás Ratosnyán, házban. A hétvégére szép időt jeleztek a meteorológusok, eső nem valószínű. További információk Kulcsár Bélánál a 0731-417215-ös telefonszámon.

Gáspár Botond

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …