Halottvirrasztás alatt rabolták ki

Tudta, hogy a virrasztóban van a gazda, azért ment lopni

8000 lej értékű aranyékszert vitt el egy marosfelfalui a szomszédja házából, miközben a tulajdonos egy virrasztóban volt.

Vasárnap a kora esti órákban értesítette a megyei rendőr-felügyelőséget az egységes segélyhívószámon egy marosfelfalui nő, hogy hazamenet egy idegen személyt talált a lakásában. Miután a gyanús személy elmenekült, s ő számba vette a lakásában lévő javakat, kiderült, hogy nagy értékű tárgyak tűntek el a házból

A helyszínre a szászrégeni városi rendőrség operatív csoportja, valamint a marosvécsi vidéki rendőrségi körzet tagjai szálltak ki. A nyomozás és a helyszín vizsgálata során kiderült, hogy a lakás tulajdonosa korábban egy halottvirrasztáson volt, amikor pedig a kora esti órákban hazatért onnan, a ház fürdőszobájában egy 45 éves férfit talált, aki a tulajdonos láttán elmenekült. Az illetéktelen behatoló egyébként a károsult szomszédja. A helyszín elemzése során kiderült, hogy a szomszédnak az ajtó feltörésével sikerült behatolnia a lakásba, majd a konyhából ellopott mintegy 50 grammnyi aranyékszert hozzávetőlegesen 8000 lej értékben.

A betöréses rablás ügyében a marosvécsi körzeti rendőrség folytat bűnügyi vizsgálatot – tájékoztattak a megyei rendőr-felügyelőségről.

bakó zoltán

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …