Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Árfelezéssel ünnepli a tizediket a Félsziget

Árfelezéssel ünnepli a tizediket a Félsziget

Jubilál a Félsziget, ennek örömére a jegyárak felezésével hívja ünnepelni a fesztiválozókat, s már visszatérő fellépőket is hívtak a születésnapra.

Az időpont és a helyszín nem sokat változik: Marosvásárhely és Marosszentgyörgy határán, a Maros-parton zajlik idén is a fesztivál, mégpedig augusztus 23–26. között. S mivel a tizedik születésnapot a szervezők együtt szeretnék ünnepelni azokkal, akikkel az elmúlt években is együtt buliztak, így visszatérő zenekarokból nem lesz hiány: az ATB néven ismert trance-óriás, az ugyancsak német Josh Gallahan fellépése is az elektronikus zenei programot erősíti a Félszigeten. Visszatér a fesztiválra a francia Babylon Circus, Németországból érkezik az immigrantski raggamuffin nemzetközi válogatottja, a Rotfront, amleyben többek közt Gryllus Dorka is énekel. A nemzetközi underground színtér egyik nagy kultuszzenekarának számító New Model Army szintén a Félsziget idei vendégei között lesz.

Egyetlen magyar fellépőről lehet tudni egyelőre, a fesztiválon idén először koncertező, az Eurovíziós dalfesztivál idei kiadásán Magyarországot képviselő Compact Disco zenekart jelentették be – derül ki a szervezők szerkesztőségünkbe is eljuttatott sajtóközleményéből.

S végül a jegyekről: míg múlt évben legolcsóbban 179 lejért lehetett, majd 1999 lejért hetijegyet venni a fesztiválra, addig idén augusztus elsejéig 100 lejért lehet bérletet váltani négy napra, és 40 lejbe kerülnek a napijegyek. A belépők árusítása május 15-én indult az Eventim jegyterjesztő hálózatában, illetve a www.eventim.ro oldalon. Augusztus elsejétől elővételben és a helyszínen egyaránt 150 lej lesz a bérlet ára, és 60 lejbe kerülnek a napijegyek.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére