Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Csíki búcsú, szászrégeni öröm.

Csíki búcsú, szászrégeni öröm.

Remek második félidei játékának köszönhetően 3-1-re győzött szerdán, augusztus 1-jén este Csíkszeredában a Szászrégeni Lendület a labdarúgó Románia-kupa 2. fordulójában.

Az első félidőben jobban játszott a csíki gárda, több gólhelyzetet alakított, de a legnagyobbakat sorra Bajkó, Măgirescu és Doltea kihagyta, ez utóbbinak kapáslövése a felső kapufán csattant. A második játékrészben fordult a kocka, a vendégek voltak veszélyesebbek, s a félidő közepén, két nagyon szép támadás végén előbb Suciu közelről, majd Truţă bombalövéssel legyőzte Ambrus kapust (0–2). A 82. percben Ilyés Róbertet a régeniek kapusa csak szabálytalanság árán tudta megállítani a 16-oson belül, a megítélt büntetőt pedig Doltea értékesítette (1–2). Felcsillantak a hazaiak egyenlítési reményei, azonban két percre rá egy hosszú, csíki kapu előtti beívelésre a vendég Nagy András ugrott a legmagasabbra, és a kapuba fejelte a labdát, beállítva a 3-1-es vendéggyőzelmet.

Csíkszeredai FK – Szászrégeni Lendület 1-3 (0-0)

Gólszerzők: Doltea (82. perc – 11-esből), illetve Florin Suciu (62.), Traian Truţă (69.) és Nagy András (84.).

CSÍKSZEREDA: Ambrus –Tóth (Hodgyai Zoltán, a 85. perctől), Măgirescu, Török, Antal (Sándor, 80.), Tankó (Homoş, 60.), Ilyés, Vrabie, Gliga, Doltea, Bajkó. Edzők: Kurkó Attila és Incze Tibor.

SZÁSZRÉGEN: Husar – Toncean, Mardarin, Dan, Catarig, Rozenfeld, Bucin, Suciu, Truţă, Stoica (Cobuz, 80.), Nagy. Edző: Enyedi András.

A győztes csapat jutott a kupasorozat következő fordulójába.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére