Navigáció: Kezdőlap / Szórakozás / A magyar hang a második lett

A magyar hang a második lett

vizi_b

Szerdán este a közönség dönthette el, hogy ki legyen Románia hangja a Pro Tv énekes tehetségkutatójában. A szavazatok alapján a versenyt a 26 éves Julie Mayaya nyerte, míg a Vizi Imrére leadott voksok az előkelő második helyre voltak elegendők.
A Maros megyei énekes, a színész végzettséggel rendelkező Vizi Imre az utolsó műsorban is kitett önmagáért, amint a finálé előtt a Vásárhelyi Hírlapnak nyilatkozta is: nem az első hely, valamint az azzal járó pénz érdekli, hanem igazi show-t, nagy bulit akar csapni a döntőben is. A show meg is volt, és jó eredményként könyvelhető el a második hely.

Az énekes utólag sem szomorkodik, hogy nem az övé lett a Románia hangja cím, azt gondolja, a 26 éves, kongói apától származó Julie Mayaya megérdemelte a díjat, ugyanis a hangja mindenkinél jobb volt a szerda esti fináléban is.

A Vocea României című műsort amúgy is úgy fogta fel az énekes, hogy sokat tanulhat belőle, hiszen mestere és a műsor stábja nem csak hang és éneklés terén készítették fel, színpadi mozgást is tanítottak neki, mestere, Marius Moga pedig lelki támogatást is nyújtott végig a műsor alatt, s ha a fiatal, 26 éves énekes elbizonytalanodott, akkor Marius Moga „helyretette” őt.

„Addig kell ütni a vasat, amíg meleg” – mondta Vizi Imre, amikor arról kérdeztük, hogy mihez kezd a műsor után. Vizi a friss ismertségét ugyanis arra szeretné felhasználni, hogy minél többet zenéljen majd. Hazajön, és ki szeretne adni egy lemezt, egy dala már hallható is a Rádió GaGában, amelyen Vizi angolul énekel, míg Bokor Barni magyarul rappel rá. Ugyanennek a dalnak már a román verziója is készül.

Szász Cs. Emese
székelyhon.ro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére