Navigáció: Kezdőlap / Erdélyi hírek / „Az én kis falum! Az én városom!”

„Az én kis falum! Az én városom!”

Pályázati felhívás
A budapesti Harmónium Független Kommunikációs Egyesület pályázatot hirdet határon túli diákok számára. A cél, hogy minél több magyarlakta települést megismerhessenek az ott élôk nézôpontjából. Pályázni két korcsoportban lehet: 14 – 18 év, valamint 18 év fölött. A pályázat a Hírnök program elôzményének is tekinthetô – amelynek lényege, hogy a szórványterületeken élôk hírt adjanak településük eseményeirôl egy közös felületen –, hiszen a legkiemelkedôbb alkotók közül kerülnek majd ki a 2013. 03. 8 – 17. között a Hunyad megyei Algyógyon megrendezésre kerülô tábor résztvevôi.

A bemutatásra szolgáló technika szabadon választható, a terjedelem prózánál max. 2 oldal, egyéb alkotásnál max. 5 darab.

A mûvek beadási határideje: 2013. február 28.

Postacím: Harmónium Egyesület, 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1.

E-mail: harmoniumegyesulet@t-online.hu

Zsûri: rajz- és magyartanárok értékelik majd a beérkezett munkákat.

Díjazás: a kiemelkedô munkák a szerzôk, alkotók feltüntetésével kikerülnek oldalunkra. Az elsô 3 helyezett értékes könyvjutalmat nyer, a legaktívabbak pedig állandó szerzôk lehetnek honlapunkon.

Fôdíj: a legjobbak, 2×15 fô (14 évnél idôsebb közép- vagy fôiskolás, egyetemista) részt vehet Hírnökképzô táborunkon 2013.03.10–12. között a Hunyad megyei Algyógyon (az utazási költségen kívül mindent fedezünk).

Kérjük, hogy a pályázatokkal együtt azt is írják meg, hogy tudják-e vállalni az esetleges elutazást a táborba, mert a zsûrizésnél ezt is figyelembe kell venni!

Bôvebben: www.hatartalan.kvzoo.hu, www.harmonium.hu

Érdeklôdni lehet Gutjahr Zsuzsannánál: info@harmonium.hu Tel.: +361/210 30 90

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére