Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Hova kurvultok csajok???

Hova kurvultok csajok???

Nézz már magadra, hogy mit művelsz! Éjszakáról éjszakára minden buli arról szól, hogy vizslasd, majd érték alapján beoszd a pasikat a foglalkozzunk vele, vagy épp az ááá ez csóró kategóriába. Mi ez a viselkedés, Hölgyeim?

Életemben egyszer fordultam meg a Jam-ben. Amikor kijöttünk a mosdóból maradandó élményben volt részem. Egy alkoholtól ittas lány pakolta össze az egyébként rohadtul szétcsúszott arcát, miközben a wc-s néninek magyarázkodott:

– Tudja, most visszamegyek a sráchoz. Csak a pénze miatt kell, mert annyira vonz. Gucci órája van érti, GUCCI! Egyébként rohadtul megaláz, de nem érdekel! Tudja???! NEM ÉRDEKEL!!!!!!!

Belegondolni is gyomorforgató abba, hogy hétvégente lányok ezrei alázzák, majd isszák le magukat ribancra, csak azért, mert a pasinak van pénze. Számomra felfoghatatlan, hogy ezeket a lányokat milyen logika vezérli? .. hogy majd a pasi eltartja? Vagy, hogy rajta keresztül mennek majd előre? .. Apropó. Miért nem kezdenek valamit magukkal??

És mégis. A pasik jelentős részének ez kell. Ne is titkoljátok srácok, egy mutatós dögös kilencvenhatvankilencvenes a jobbodon kábé olyan, mintha egy Porsche-ban érkeznél meg szombat este. Mindenki téged néz, mindenki irigy, hogy milyen nővel vagy, az meg már mit számít, hogy két értelmes szót nem tud megfogalmazni!

Persze vannak kivételek is. Őket sajnálom a legjobban. Pasik, akiknek a helyén van a szívük, és a lehető legnagyobb udvariassággal közelítenek a csajhoz. Szerencsétlenek persze az esetek 99%-ban rossz irányba indulnak el, mert még szép, hogy a fullos nő kell nekik is. A fullos nőnek meg fullos pasi, nem hiába aggatja magára a fullos jelmezt. Hát mit gondolsz, neki tökéletesen kell kinéznie, mert az igazán jó pasik számára csak akkor lehet jó parti!!!

Gyomorforgató ezt látni. Ezt a mű világot. Elég csak lesétálni bármelyik budapesti szabadtéri szórakozóhelyre. Kettő, azaz kettő percig bírom anélkül, hogy ne legyek rosszul. Finomkodó proli lányok sznobbá varázsolva, apró ruhácskákban próbálják szánalmas módon felszedni Mr. Casanovát, aki egyébként rájuk sem hederít, mert jól tudja, jobb híján ez a csaj úgyis ott landol a 40 millás kis lakásában, hajnalban meg kidobja. Aztán ennyi.

Tény, ezt külső nézőként mindannyian láthatjuk buliról bulira, de valahogy mégsem tudatosult bennem, hogy a mi generációnk döntő többsége ezt csinálja. Beáll kurvának, hogy tudja finanszírozni a sulit. Vagy, hogy vuttyonokkal járjon. Mert az húdemenő. Azt persze elfelejti, hogy magával is kellene foglalkozni, mert az anyagias világ mögé tök jó bebújni, csak épp idővel egy eszetlen vihogásból felépített kirakati bábú lesz, akiben semmi sincs belül. Jól néz ki, fordulj meg, á micsoda fenék, szuper, de ennyi.

És ez egyáltalán nem tudatosult bennünk egészen addig, amíg le nem húztunk egy hétvégére Siófokra.

Táskánk, telefonunk, na meg a Gin Tonic is kiesett a kezünkből, amikor a Petőfi sétányon üldögélve kaptunk egy kérdést a hozzánk órákkal azelőtt betársult focistáktól.

– Csajok, na de azért nektek is fontos az, hogy egy pasi jól legyen felöltözve, ne legyen suttyó, dobálja a húszezreseket, legyen kocsija, háza…??
– Mi vaaaan?? – néztünk össze, és annyira egyszerre folytattuk, hogy megrendezni sem lehetett volna jobban- Srácok, mi megszerezzük magunknak azt, amire szükségünk van!

A srácok nem hitték el. Na meg azt sem, hogy 22 évesen nem apuci pici lányai vagyunk, akinek megtömték a lujivuttyonnyát húszezresekkel, a buksijukat meg egy apai instrukcióval: „Nesze lányom, irány a Balaton, aztán hangodat ne halljam hétfőig!”!

4 csillagos szállodában szálltunk meg (az egyik Partneremtől kaptam egy hétvégét az egész éves munkámért), sőt, már kinézet alapján is világos volt számukra, hogy anyagilag rendben vagyunk. De valamiért még mindig azt láttuk a szemükön, hogy nem hitték el. Talán azt gondolták, hogy azért kamuzzuk be az egészet, hogy ott legyenek velünk. Mert ők a nagy focisták. Hogy elhiggyék, mi mások vagyunk. A poén, hogy tényleg mások voltunk, pont tettünk rájuk.

A srácok nem hitték el, hogy fiatal korunk ellenére már évek óta az online média különféle területein tevékenykedünk. Hát hogy hitték volna el, amikor ők eddig – és tuti biztos, hogy ezután is! – lujivuttyonos, tűsarkon forgó, szénné szolizott, Vogue címlap lányokkal fogják körbevenni magukat. Ugyanis ők nem tartogatnak meglepetéseket. Ránézel, „úúú micsoda nő”, beszélgetsz vele „jézusom, mi ez a nő?”. Hát igen, ez már csak így megy. De egy menetre tökéletes. Könnyen jön, könnyen megy.

Na de a pénz. Az kemény dolog. Hogy miért vannak ennyire rákattanva a csajok. Sohasem értettem. Önbizalom hiányos pasik tucatja jár faroknövelő Porsche-val, Ferrarival, a lányok meg izgatottan várják a péntek estét, hogy hogyan kaparják össze maguknak azt a pasit. El sem tudom képzelni, hogy ilyenkor mit hisznek. Miért dugatják meg magukat egy buli után egy olyan pasival, akinek pénze van.

Na de a fenti szitu egy dologra jó volt: rájöttünk valamire. Egy olyan dologra, ami eddig eskü, hogy nem volt világos. Méghozzá arra, hogy a csajok egy elég jelentős érszének az számít, hogy Armani órád legyen, egy iPhone húzódjon meg a zsebedben – lehetőleg a legújabb -, és valamelyik luxus márka autójának kulcsát rejtegesd a hátsó zsebedben. Ettől a naptól kezdve főnyereménynek tartjuk magunkat. Saját lábon álló, érzelmileg és anyagilag független nőként tengetjük izgága napjainkat. Most értettük meg, hogy ez mennyire nagy dolog, és hogy ezt a pasik becsülhetik, mert csiszolatlan gyémántok vagyunk, és nem holmi Swarovskivá csiszolt ablaküvegek.

Pasi szemszögből sem könnyű, főleg, ha nincs tele húszezresekkel a pénztárcád. Nem egy beszélgetést hallottam már szórakozóhelyek mosdójában, ahol a csajok panaszkodtak, hogy helyes, helyes a srác, de mekkora smucig, meg sem hívja őt egy piára. De ott a karján a Bvlgari óra, úgyhogy kitart még egy picit, a srác tuti jó parti, este nála alszik, aztán valahogy behálózza.

Hát mi ez a viselkedés lányok??????????? A XXI. században élünk, szerintem sokkal tutibb érzés, ha összerakod az életed, és senkitől sem függsz. A pasiknál is több esélyed lenne. Ha egy csodaszép napon végre eljutnál arra a pontra, hogy a pénz csak egy eszközt jelent számodra, lehet, hogy pont jönne egy pasi, akiről bár kiderülne, hogy pénzes, te otthagynád, hogy jajó, veled nem kezdek, vagy épp, közölnéd vele, hogy na és, dugd fel a pénzed! És máris foglalkozna veled, mert örülne, hogy vééééégre, van egy lány, akinek én kellek. A lelkem. Nem pedig a pénzem.
Hát csodálkoztok, hogy ennyi lelki sérült, önbizalomhiányos pasi van a világon? Térjetek már észhez!

A legtöbb, amit egy pasi adhat, az akkor is a szeretete. Nem egy rózsaszín masnis csomagba burkolt bvlgari óra, amit lelopnak rólad a nyugatiban, vagy elhagysz. Legalábbis.. Szerintem.

kép: weheartit.com

A bejegyzés 2011. júniusában született, több, mint 16 000 facebook megosztást ért meg, és több, mint 100 000-en olvastak alig pár nap alatt.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére