Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Tisztújítás az RMDSZ szászrégeni szervezetében

Tisztújítás az RMDSZ szászrégeni szervezetében

Az RMDSZ szászrégeni szervezetében nemrég megtartott tisztújítás nyomán az elnök Nagy András lett, az oktatási alelnök Demeter Mária, a szervezési alelnök Márk Endre, a jogi gazdasági alelnök Bodó Zoltán.

Az elkövetkezendô idôszakban a kijelölt szakterületeknek megfelelôen az alelnököknek ki kell építeniük a munkatársi körüket, majd olyan programot állítanak össze, amelyiknek a célja kialakítani közvetlen kapcsolatot a vezetôség és a tagság között. A legfontosabb az oda-vissza információáramlás biztosítása. Vagyis az, hogy a fontosabb döntésekrôl értesüljön a tagság, értse, megértse, hogy a városi tanácsosok mit, miért és hogyan döntöttek. Továbbá az is fontos, hogy a tagság részérôl érkezô visszajelzések miként jutnak el a felelôs beosztásban levô politikusokhoz. Folyamatban van a körzetek átszervezése is – mondta Nagy András elnök, aki kifejtette, az idéntôl szeretnék megszervezni a szászrégeni magyar kulturális napokat, amelyet valószínû, hogy szeptemberben tartanak. E rendezvénynek az a célja, hogy a történelmi, kulturális események mellett minél szélesebb körben mozgósítsák a tagságot, a szászrégeni magyarságot.

Az a célunk, hogy a következô helyhatósági választásokon a mostani hét helyett nyolc tanácsost juttassunk be az önkormányzatba, és akkor döntôképesek leszünk, illetve legalább egy alpolgármesteri helyet is tudjunk majd ezáltal kiharcolni – mondta az elnök.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére