Aranyéremmel várták a szurkolók a kosarasokat

A hajnali óra dacára száznál több szurkoló várta a Brazi-ról ezüstéremmel hazatérő marosvásárhelyi kosárlabdacsapatot.

erem_b

Voltak, akik le sem feküdtek a késő este véget ért mérkőzés után, mások csupán néhány órát aludtak, aztán pedig hajnali négy óra tájt a Sportcsarnokhoz siettek, hogy gratuláljanak a játékosoknak és edzőjüknek, akik, bár elveszítették az utolsó nagy csatát, megnyerték a szurkolók elismerését.
A szurkolók kifejezésre juttatták azt a meggyőződésüket is, hogy a marosvásárhelyi BC Mureş az igazi bajnok, ezért saját költségen aranyérmeket készíttettek és a buszról leszálló csapattagok nyakába akasztották, illetve átadtak egy kupát is.

Hogy a marosvásárhelyi csapat második helye nem feltétlenül a valós értékrendet tükrözi, arról a klub elnökének, Cornel Lungunak a nyilatkozata is árulkodik, azt találta ugyanis mondani sokat sejtetően: „Sok csapat játszik döntőt, az Asesoft pedig mindig megnyeri. Gratulálok az Asesoftnak a rendkívüli erőfeszítésekért.”

Szerdán ünnepélyes díjazás
Szerdán 19 órától ünnepélyesen díjazzák a BC Mureş bajnoki ezüstérmes csapatát. Az eseménynek a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal víkendtelepi vendégháza ad otthont. A klub és a szervezők számítanak mindazok jelenlétére, akik az idény során a csapat mellett álltak. Jelen lesz Vizi Imre, a BC Mureş himnuszának szerzője, valamint más jeles személyiségek. Minden szurkolót várnak az eseményre.

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

A nyárádtőiek kihagyott gólhelyzetei megbosszulták magukat.

Harminchat év szünet után rendeztek újra 2. ligás mérkőzést Szászrégenben, azonban nem a helybeli Avântul, …