Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Kevin Barrett amerikai professzor: Isten áldja meg Putyint!

Kevin Barrett amerikai professzor: Isten áldja meg Putyint!

A Vlagyimir Putyin orosz elnök elleni globális agresszió célja, hogy elpusztítsa azt az utolsó hatalmat, amely a hagyományos nemzeti értékeket képviseli a világban – jelentette ki legújabb publicisztikájában Kevin Barrett amerikai professzor, politikai elemző. Barrett kijelentette: Isten áldja meg Putyint!

A jelenlegi ukrajnai helyzet annak a nyugati kísérletnek az újabb állomása, amelyben destabilizálni akarják a világerők többek között Szíriát és Iránt – figyelmeztetett Kewin Barett. Mint írta: a sötét globális banki oligarchák csoportja világdiktatúrát akar létrehozni, ezért akar eltávolítani a hatalomból minden olyan országvezetőt, aki ennek ellenáll. Putyin pedig ellenáll ennek a világlobbinak, ezért került célkeresztbe – fogalmazott, megjegyezve, hogy Oroszország és Irán eddig sikerrel vette fel a harcot a globális háttérhatalommal. Leszögezte: az orosz elnök azért örvend elsöprő népszerűséget hazájában, mert védelemébe vette a hagyományos nemzeti és vallási értékeket.

Hozzátette, hogy a világ ma szembesül azzal, hogy akik magukévá tettek olyan szent értékeket, mint az igazságosság és a tisztesség és azok harolnak azon erők ellen, akik ezeket az értékeket el akarják pusztítani.

Barrett kijelentette: Isten áldja meg Putyint!

PressTv

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére