Navigáció: Kezdőlap / Erdélyi hírek / Erdély diákszemmel. Honismereti pályázat

Erdély diákszemmel. Honismereti pályázat

Az Élô Erdély Egyesület (www.eloerdely.ro) honismereti pályázatot hirdet diákok számára.

A pályázat célja: erdélyi települések kulturális, történelmi, természeti, gazdasági értékeinek, sajátosságainak bemutatása.

A pályázat tárgya: bármely erdélyi település Arad, Beszterce-Naszód, Bihar, Brassó, Fehér, Hargita, Hunyad, Kolozs, Kovászna, Krassó- Szörény, Maros, Máramaros, Szatmár, Szeben, Szilágy, Temes megyékbôl, melyhez a pályázó leginkább kötôdik (a pályázó születési helye vagy lakóhelye).

Tartalmi elvárások: Mutasd be azt az erdélyi települést, ahol születtél, vagy ahol élsz! Mutasd meg, amit te szeretsz benne, ami érdekes, egyedi, amire a település lakói büszkék, amiért jó ott élni! Igyekezz úgy bemutatni a településed, hogy másnak is kedve támadjon meglátogatni!

Kategóriák:

1. Rajzpályázat I-VIII. osztályos diákoknak

2. Esszépályázat IX-XIII. osztályos diákoknak

3. Tanulmánypályázat egyetemistáknak, fôiskolásoknak, mesterképzôsöknek

Általános tudnivalók: A pályázaton való részvétel ingyenes. A pályázók csak saját munkával, és az életkoruknak megfelelô kategóriában pályázhatnak, minden jelentkezô csak egy munkát nyújthat be.

Regisztráció: A pályázaton való részvételhez regisztráció szükséges (online, levélben vagy telefonon).

Jelentkezési határidô: 2014. június 15.

Beküldési határidô: 2014. augusztus 31.

Részletek: A pályázat részletes tájékoztatója a www.eloerdely.ro/diakszemmel honlapon található, illetve a 0740-633-423 (0740-OFFICE) telefonszámon is igényelhetô információ.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére