Navigáció: Kezdőlap / Erdélyi hírek / FRUNDA VISZI EL A BALHÉT?

FRUNDA VISZI EL A BALHÉT?

Igen, nagy valószínűséggel újabb kommunikációs merénylet készül az erdélyi magyarság ellen, sőt már el is indult.

Nem kell messze mennünk az előzményekkel, mint tudjuk nem Ponta nyerte a választásokat, az RMDSZ csendes cinkosként viseltetett és még a kormányból sem lépett ki, hogy enyhítse a helyzetet. Gondolom érezve az óriási nyomást, ami a recsegő-ropogó Szövetségre nehezedik, kitaláltak egy megoldást.

Keresni kell egy bűnbakot, egy bűnbakot, akik elviszi a balhét. Azt a balhét, amelyért mindenki felelős egy emberre hárítva a tettestársak megúszhatják. Ez a bűnbak lett a mindenki által jól ismert Frunda György, mindannyiunk Gigije. Hogy miért pont ő? A válasz nagyon egyszerű. A választási kampányban ez a karrierjének amúgyis holtpontján lévő alak Pontának kampányolt. Több tévének, újságnak nyilatkozott, sőt újsághirdetést feltett, hogy támogatást szerezzen főnökének.

Kapóra jött tehát a tulipános vezérkarnak, Frundát kell tönkretenni. Mi, akik már rég kiábrándultunk Frundából, sőt én koromnál fogva soha sem hittem ebben a szélhámosban, nem akarjuk védeni, nem bánjuk, ha eltűnik a süllyesztőben. Az azonban aggasztó, hogy vele akarják elültetni a népharagot, rá akarnak hárítani mindent, mossák kezeiket. Persze biztonsággal verhetnek át minket, mert kezükben a mindent lefedő lakájmédia és a helyi kiskirályok, akik ügyesen irányítják a számukra csak szavazatot jelentő magyarságot. Frundát is el tudják hallgattatni, mert bizonyára kölcsönösen tudnak egymás ügyeiről, tehát védik egymást.

Legfeljebb kiegyenlítik a számlát és mindenki megy a maga útján, Frunda nyugdíjba, az RMDSZ pedig tovább halad a dicsőséges “ötszázalék alá menés” útján. Még ez is jobb, mint a teljes összeomlás, ami sokak szerint fenyegeti őket. De mi lesz a velünk, egyszerű kis halandókkal, szavazógépekkel? Abban hitben akarnak éltetni, hogy Frunda írta a polgármesterek nevében a Pontát támogató leveleket, ő rendelte meg Ponta magyar szórólapjait, ő szervezte meg a szavazók utaztatását, vagy ő mozgósított a közösségi oldalakon? Ő mondta, hogy Ponta megbízható és Johannis nem? Ő mondta, hogy ha véletlenül mégis elmegyünk szavazni, akkor lelkiismeretünk szerint tegyük?

Nem, nem ő volt. Nem ő az egyetlen felelős. A teljes RMDSZ vezérkar és vidéki kádereik jó része is. Nekik is felelni kell, ha van igazság! Szavamra mondom, felelni is fognak!

Fancsali Ernő

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére