Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Rendôröket gyanúsítanak csúszópénz elfogadásával

Rendôröket gyanúsítanak csúszópénz elfogadásával

Tizenegy házkutatást tartottak hétfôn magánszemélyeknél és a szászrégeni rendôrség közlekedési osztályán, hét rendôrt ugyanis azzal gyanúsítanak, hogy csúszópénzt fogadtak el azért, hogy ne bírságolják meg a jármûvezetôket.

A Korrupcióellenes Fôügyészség (DGA) Maros megyei kirendeltségének közleménye szerint a tizenegy házkutatás közül az egyik a szászrégeni rendôrség közlekedési osztályán zajlott, hogy bizonyítékokat keressenek csúszópénz elfogadására, hivatali visszaélésre és okirat-hamisításra.

A DGA tisztjei tíz magánlakásban is házkutatást végeztek. A szászrégeni rendôrség közlekedési osztályának hét rendôrét gyanúsítják azzal, hogy 2015-tôl mostanáig bizonyos összegeket kértek és kaptak a sofôröktôl cserébe azért, hogy ne hozzák meg a törvényes intézkedéseket az általuk elkövetett közúti szabálytalanságok miatt.

A házkutatások a Fehér, Brassó, Beszterce- Naszód, Kolozs, Kovászna, Hargita, Szeben és Szilág megyei korrupcióellenes ügyészségek támogatásával zajlottak, Maros megyei rendôrök és a marosvásárhelyi csendôrség mobil alakulatainak részvételével.

Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére