Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Alapfokon felmentették Szászrégen volt/következő polgármesterét

Alapfokon felmentették Szászrégen volt/következő polgármesterét

Pénteken délelőtt közölték azt a törvényszéki döntést, amely szerint megalapozatlannak találták az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) által Nagy András volt szászrégeni polgármester ellen felhozott vádakat.

A DNA immár negyedik alkalommal emelt vádat, hivatallal való visszaéléssel gyanúsítva Nagy András volt szászrégeni polgármestert. Az első három ügy véglegesen lezárult, mindhárom esetben alaptalannak nyilvánítottak a vádakat. A pénteken született ügy vádirata szerint polgármesterként Nagy András egy közvilágítási közbeszerzés során követett el törvénytelenséget.

Érdeklődésünkre Nagy András elmondta, hogy nagyon jó hír számára a pénteki, elsőfokú döntés, mert megerősíti abban, hogy jól dolgozott, s a DNA vádja nem állja meg a helyét. „Elsőfokú ítélet ez, amit a DNA megóvhat, s biztos meg is fog, hiszen a legutóbbi ügyemben egészen a Legfelsőbb Bíróságig pereskedtünk. Már háromszor bebizonyosodott, hogy koholtak voltak ellenem a vádak, s biztos vagyok benne, hogy ezúttal is végleges ítélet is megerősíti ezt.”

Győzött az igazság!
A bíróság mai alapfokon hozott döntése megerősítette bennem, hogy tovább kell folytatnom a munkát! Június 5-én egy RMDSZ-es városvezetésre kell szavaznunk, amely tovább fejleszti és modernizálja Szászrégent, úgy ahogyan az elmúlt években is, hozzáértő szakemberekkel tette a szociáldemokrata városvezetést megelőzően. Az igazságszolgáltatás is kimondta: nem történt semmilyen rendellenesség a szászrégeni városházán előző mandátumom alatt a korszerű közvilágítását célzó projektek kivételezésekor.
Valóban, az elmúlt időszakban megpróbáltak elbátortalanítani, megfélemlíteni, de nem sikerült. Tovább szeretném folyatni a közösség érdekében kifejtett munkám és tevékenységem. Konkrét terveim és elképzeléseim vannak a város fejlesztésére vonatkozóan, a valós gondok megoldására. Ezért indulok a választásokon, ehhez kérem támogatásuk. Tegyük rendbe együtt Szászrégent, haladjunk előre azon úton, amelyen elindultunk: egy becsületes és átlátható városvezetésért.

Simon Virág
székelyhon.ro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére