Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Visszaszerezné Szászrégent az RMDSZ

Visszaszerezné Szászrégent az RMDSZ

Sajtóreggeli keretében mutatta be kampányprogramját csütörtökön reggel Nagy András, Szászrégen magyar polgármesterjelöltje, két RMDSZ-es önkormányzati képviselőjelölt, Tudor Veronika és Bodó Zoltán társaságában. Beszélt a polgármestersége alatt megfogalmazott és meg nem valósított tervekről, kiemelte, hogy fontosnak tartja a fiatalok itthon tartását s a régeni romák beilleszkedését.
Nagy András nem kívánta minősíteni a most leköszönő szociáldemokrata városvezetést, inkább a terveiről beszélt, hiszen mint hangsúlyozta, azt szeretné, hogy egy jóérzésű kampány legyen Szászrégenben.

Az RMDSZ-nek a nemsokára véget érő ciklusban hét önkormányzati képviselője van, legalább ennyi jelölt bejuttatása a mostani cél is. Ami a jelölteket illeti, Nagy András elmondta, hogy Aszalos Gábor a megyei tanácsosi listán kapott befutó helyet, így ő ezután onnan erősítheti Régent.
Három, a közéletben most bemutatkozó fiatal is felkerült a régeni tanácsjelöltek jegyzékére: Kelemen Szabolcs jogász, Horváth Dániel állatorvos és Makkai Alpár programozó. A magyar közösséget képviseli még Demeter Mária, Márk Endre és Györfi István.

Szászrégenben hat polgármester-jelölt van Nagy András mellett, a 2012-ben megválasztott jelenlegi városvezető, Maria Precup is újabb mandátumért indul.

Simon Virág
székelyhon.ro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére