Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / A CIA igazgatója elismerte, hogy Amerika is felelős az iszlamista terrorért

A CIA igazgatója elismerte, hogy Amerika is felelős az iszlamista terrorért

John Brennan, a CIA igazgatója most először ismerte el az amerikai NPR rádiónak adott interjújában, hogy az USA-nak felelőssége van a szíriai háború kirobbanásáért. Megjegyezte: megvan a saját felelősségünk a szörnyű szíriai háborús vérontásért”. Elmondta, a Szíriában harcoló nemzetközi és iszlamista zsoldosokat vagy a Nyugat (Perzsa-) öbölbeli szövetségesei, vagy maguk a nyugati titkosszolgálatok közvetlenül támogatták. Na, most akkor mi van? A fősodorral ellenkezően az alternatív médiából is tájékozódó hírportálunk évek óta mondja, hogy az USA és a polkorrekt nyugat vaskosan benne volt titkosszolgálataival az ISIL megerősítésében.
A német hírportálnak adott interjújában megjelenik a német Baloldal (Die Linke) elnökének a véleménye is, aki kifejtette, hogy Németország és az USA erősítette a terrorista Iszlám Államot.

A politikus kijelentette, hogy a német szövetségi kormány felelős a terrorcsoportok megerősítéséért és „beszélnünk kell arról, hogy egyáltalában miért sokasodnak meg az iszlamista terrortámadások Németországban, Európában és a Közel-Keleten.”

15 éve folyik a „terror elleni háború”, miközben az iszlám terrorizmus nem enyhült, hanem erősödött.

Hunhír.info

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére