Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Azonosította a rendőrség azt a régeni férfit és segítőit, akik két udvarhelyi bujtogatására savval öntöttek le két székelyudvarhelyi autóját.

Azonosította a rendőrség azt a régeni férfit és segítőit, akik két udvarhelyi bujtogatására savval öntöttek le két székelyudvarhelyi autóját.

Azonosította a rendőrség azt a régeni férfit és segítőit, akik két udvarhelyi bujtogatására savval öntöttek le két székelyudvarhelyi autóját. Az eset tavaly nyáron történt.
A székelyudvarhelyi rendőrség bűnügyi osztálya tavaly óta folytatott kivizsgálást egy tavaly júliusban, Udvarhelyen elkövetett rongálás ügyében. 2016 július nyolcadikán két székelyudvarhelyi tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy autóikat savval öntötték le.

A nyomozás során gyűjtött információk alapján a rendőrség szerdán azonosította azt a három férfit, akik a Szentimre és a 1918 December 1. utcákban rongálták meg a személygépjárműveket – tájékoztat közleményben a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség szerdán házkutatást tartott a 31 éves régeni G. A. és a 38 éves, ugyancsak régeni F. C. O. otthonában.

A közlemény szerint a nyomozók megállapították: 2016. július 7-én, 48 éves székelyudvarhelyi P. B.-t és a 21 éves P. B. bujtogatására este tíz és éjfél között a régeni, 33 éves M. O. D., akit elkövetőként G. A. és F. C. O. segített, savval öntötte le a Szentimre és az 1918 December 1 utcákban állomásozó autókat, így a G.A.-t és F. C.O.-t bűnrészességgel, míg M. O.D.-t a rongálással gyanúsítják, mindhármuk szabadlábon védekezhet – áll a rendőrség közleményében.

Ifjabb és idős P.B.-t – akik jelenleg egy másik ügy miatt előzetes letartóztatásban vannak – felbujtással gyanúsítanak, hiszen a rongálás bűncselekmény elkövetésére bírták rá a három gyanúsítottat.

Székelyhon

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére